Kaliber Kunstenschool: Vrijwilliger Materialen

Kaliber Kunstenschool in Almelo zoekt Vrijwilligers Materialen voor 8 tot 24 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 01-09-2021Welkom bij Kaliber Kunstenschool
Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt.

Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

  • cultuureducatie binnen het onderwijs
  • cultuureducatie in de vrije tijd
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein

Vrijwilligers Materialen

8 tot 24 uur per week | locatie Almelo

Wij zoeken vrijwilligers voor het gereed maken van de materialen voor onze lessen.
Ben je minimaal 8 uur per week (twee dagdelen) beschikbaar en vind je het fijn om met je handen bezig te zijn? Lees dan verder!

Wat kun je verwachten van vrijwilligerswerk bij Kaliber Kunstenschool?
Je zorgt voor de beeldende pakketten voor onze onderwijsprojecten en vrije tijd-lessen. Hoe ziet jouw werk eruit? Je gaat bijvoorbeeld een materialenpakket klaarmaken voor een basisschool in Wierden voor 60 kinderen. Je snijdt papier op maat, zorgt dat de lijmflesjes gevuld zijn en zoekt alle materialen bij elkaar. Als je dit hebt afgerond, start je met het volgende project, met weer andere benodigdheden. Als je nog tijd over hebt, ga je in de middag met de logistiek medewerker op pad om de pakketten bij de scholen langs te brengen. Daarnaast:

  • help je bij het klaarzetten van instrumenten en het brengen van instrumenten / materialen naar de scholen;
  • help je bij het inrichten van ruimtes bij (kleine) evenementen en voorspeelavonden; zoals stoelen en tafels klaarzetten.

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken voor circa twee dagdelen (8 uur per week) een echte doener die secuur, gestructureerd en zelfstandig kan werken.

Onze voorkeur gaat uit naar maandag, dinsdag of donderdag. Mocht een van die dagen je niet uitkomen, dan komen we hier in overleg zeker uit.

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande? Reageer dan nu meteen!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.