Kaliber Kunstenschool: Dansdocent

Kaliber Kunstenschool in Enschede zoekt Dansdocenten voor 10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 16-08-2021Welkom bij Kaliber Kunstenschool
Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt.

Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen:

  • cultuureducatie in de vrije tijd
  • cultuureducatie binnen het sociaal domein
  • cultuureducatie binnen het onderwijs

Laat jij onze leerlingen de sterren van de hemel dansen? Kaliber Kunstenschool zoekt dansdocenten voor peuter- en kleuterdans, ballet, moderne dans en streetdance voor onze locaties in Almelo en Oldenzaal. Een combinatie van deze lessen is ook mogelijk. Ben je een enthousiaste en deskundige dansdocent, die inhoudelijk en kwalitatief mooie danslessen kan verzorgen? Meld je dan snel bij ons aan!

Dansdocenten Ballet, Kleuterdans en Streetdance

10 uur per week | Enschede en Almelo

Laat jij onze leerlingen de sterren van de hemel dansen?
Kaliber Kunstenschool zoekt dansdocenten voor peuter- en kleuterdans, ballet, moderne dans en streetdance voor onze locaties in Almelo en Oldenzaal. Een combinatie van deze lessen is ook mogelijk. Ben je een enthousiaste en deskundige dansdocent, die inhoudelijk en kwalitatief mooie danslessen kan verzorgen? Meld je dan snel bij ons aan!

Jouw opdracht als zzp’er binnen Kaliber Kunstenschool
Als docent geef jij zelfstandig vorm aan de inhoud van de danslessen. Je houdt hierbij oog voor het niveau van de kinderen en voor hun talent. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de eventuele doorstroming naar een talentenklas ontwikkel jij de leerlijn. Binnen de sectie Dans werk je samen met de andere dansdocenten bij onder meer het organiseren van voorstellingen. Je denkt mee over nieuw aanbod en marktontwikkelingsplannen. Samen met jou kijken we hoe we je opdracht verder kunnen uitbreiden. Binnen Kaliber krijg je ook als zzp’er alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied.

Wat we van je vragen
Dat je als dansdocent beschikt over uitstekende pedagogische, communicatieve en didactische vaardigheden vinden wij vanzelfsprekend. Daarnaast is bij ons het glas altijd halfvol dus reageer alleen als je vol enthousiasme je vak wilt uitoefenen binnen een omgeving waarin je inspirerend, ondernemend en proactief werkzaam kunt zijn. Daarnaast vragen we van je:

  • een afgeronde docentenopleiding aan de vakopleiding Dans op hbo of mbo-niveau en/of aantoonbare ervaring in het geven van danslessen;
  • aantoonbaar zelfstandig ondernemerschap en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • een VOG met screeningsprofiel onderwijs of de bereidheid deze aan te vragen.

Wat bieden wij?
Wij durven te zeggen dat we een inspirerende, stimulerende en uitdagende werkomgeving bieden waar positief ingestelde mensen goed tot hun recht komen. We hebben een enthousiast managementteam, betrokken collega’s en ruimte om commercieel en inhoudelijk mee te bouwen aan de resultaat- en vraaggerichte ontwikkeling van onze organisatie. Je vergoeding is afhankelijk van je kennis en ervaring. Wij nemen de voorbereidingstijd en de reistijd ook mee in het tarief.

Als zzp’er ben je binnen onze organisatie iemand die meetelt. We nemen je graag mee in onze organisatie zodat jij je opdrachten goed uit kunt voeren. Uiteraard ben en blijf jij de expert op jouw vakgebied. we zijn ook benieuwd wat jij meebrengt aan inspiratie en ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien.

Geïnteresseerd?
Mail jouw cv met motivatiebrief uiterlijk 16 augustus 2021 naar mailadres: sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Pieter Jaap Idema, teamleider Vrije Tijd (06-23913828). Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Annette Brugman, HR Manager (06-55772206).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.