Jonge Harten: Social Media Marketingheld

Jonge Harten in Groningen zoekt een Social Media Marketingheld voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-07-2021Jonge Harten is een negendaags festival met theater, performance, dans en meer in Groningen. Over onderwerpen die ertoe doen, die blijven hangen. Voorstellingen die je uitdagen om niet op safe te spelen. Soms ongemakkelijk, vaak herkenbaar, maar altijd reden tot gesprek. Een theaterfestival dat ervoor staat om jongeren een stem te geven. Het Jonge Harten Theaterfestival programmeert voorstellingen in theaters en op andere, minder voor de hand liggende locaties voor de nieuwe generatie (12-29 jaar).

Jonge Harten zoekt een social media marketingexpert.

Social Media Marketingheld

16 uur

Bij Jonge Harten geloven we dat theater mensen samenbrengt en belangrijke onderwerpen op de agenda zet en bespreekbaar maakt. Onze ideale toekomst is een toekomst waarin oordelen uitgesteld wordt en waar de jeugd een stem krijgt. Dit willen wij samen met ons publiek doen en social media is hier een van de belangrijkste aspecten in. Dus niet alleen zenden, maar interactie aangaan, zowel offline als zeker ook online.

Wij zoeken een expert op het gebied van sociale media. Door jouw ideeën wordt de marketing & communicatie naar een hoger niveau getild. Je hebt oog en oor voor doelgerichte en aantrekkelijke content in zowel tekst als beeld. En kunt de content afstemmen op onze jonge doelgroep. Het maken van een socialmediastrategie is jou op het lijf geschreven. En jij hebt als doelstelling om meer online impact te bewerkstelligen.

Wij zoeken…
…een creatief, enthousiast, initiatiefrijk en flexibel persoon!

Functie-eisen

 • Je bent bezeten van social media en marketing;
 • kennis van kunst en cultuur is niet noodzakelijk, maar nieuwsgierigheid hiernaar wél;
 • je hebt kennis van online/influencermarketing;
 • je bent deel van, en hebt binding met én inzicht in de doelgroep (18-30);
 • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en schriftelijk (zowel Nederlands als Engels);
 • je hebt een relevant netwerk/het talent dit op te bouwen;
 • je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen de socialmediamarketing/bereid je hier in korte tijd in te verdiepen;
 • je bent creatief, zelfstandig, een teamplayer en stressbestendig;
 • je hebt een goede beheersing van Adobe CC (Photoshop & InDesign).

Taken

 • Bedenken en uitvoeren van creatieve socialmediacampagnes/ content;
 • Je onderhoudt en bouwt onze socialmediakanalen verder uit met goede content;
  Opstellen en onderhouden van advertenties op de diverse socialmediakanalen;
 • Je zoekt online samenwerkingen en werkt deze uit (bijvoorbeeld met influencers);
 • Je bedenkt marketingcampagnes/ -acties en voort deze uit (bedenken hoe nieuwe doelgroepen kunnen worden aangeboord en hier zichtbaar te zijn);
 • Je maakt en verstuurt nieuwsbrieven;
 • Je onderhoudt contact met relevante netwerken en culturele instellingen;
 • Je stuurt marketingstagiaire(s) aan;
 • Je houdt de ontwikkelingen op eigen vakgebied bij.

Wat bieden wij?
Een jong, energiek en ambitieus team, waarin ieders stem gehoord wordt en je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Het kernteam bestaat uit zes personen. En de marketingwerkzaamheden worden uitgevoerd door twee personen.

De vergoeding is in overleg en op zzp-basis (conform cao). In totaal werk je tussen de 35 en 40 dagen, wat neerkomt op een paar dagen in juli en vanaf augustus (gemiddeld) 2 dagen en volledige beschikbaarheid tijdens het festival.

Iets voor jou?
Stuur je reactie, in welke vorm dan ook, voor 30 juli naar info@jongeharten.nl. Het gesprek wordt gevoerd op 9 augustus.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.