Hôtes Culture: Beat Collector Flevoland

Hôtes Culture zoekt voor een cultureel festival in Flevoland Beat Collectors voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 30-07-2021Ben jij enthousiast, heb je een oprechte interesse in mensen en vind je het leuk om gesprekken aan te knopen met onbekenden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een cultureel festival in Almere en Flevoland zoeken wij enthousiaste:

Beat Collectors (m/v/x)

nader te bepalen aantal uur per week

Tijdens het festival ligt er een interactief waterkunstwerk in het Weerwater in Almere (bij de Esplanade). Uit dit ‘levende’ kunstwerk spuit water, in een ritme op basis van gemeten hartslagen van de inwoners van Flevoland. Het kunstwerk staat symbool voor de positieve energie van de Flevolanders.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ga jij op zoek naar die positieve energie. Je spreekt in Almere en op verschillende plekken in Flevoland inwoners van die provincie aan en gaat met ze in gesprek. Belangrijkste onderwerp? Wat laat hun hart sneller kloppen, waar krijgen ze positieve energie van? Je legt dit vast via een vragenlijst op een tablet. Ook meet je met een apparaatje via de pols het hartritme van de persoon met wie je in gesprek bent. De persoon met wie je in gesprek bent kan later online precies zien wanneer diens hartritme het waterkunstwerk tot leven brengt. Eens in de zoveel tijd worden alle verzamelde hartritmes opgeteld en spuit de positieve energie van de Flevolanders uit het kunstwerk tot grote hoogte. Zo hoog, dat we uiteindelijk boven zeeniveau willen uitkomen. Help jij mee?

Wie zoeken wij?

  • Je bent niet bang om op mensen af te stappen en vindt het leuk om met bezoekers in gesprek te gaan.
  • Je weet je gesprekspartners daarbij op hun gemak te stellen en kunt enthousiast een verhaal overbrengen.
  • Je vindt het leuk om in een team aan de slag te gaan, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
  • Je bent van week 36 tot en met week 39 minimaal 10 dagen beschikbaar om te werken (shifts van 4-5 uur). Daarnaast ben je beschikbaar om op 16 of 17 augustus deel te nemen aan de introductie- en trainingsdag (circa 4 uur).
  • Je woont in Flevoland of hebt er persoonlijke connectie mee.
  • Wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs is dat een pre.

Wat bieden wij?
Een mooie (bij)baan vol positieve energie in Almere en op andere locaties in Flevoland tegen een marktconform salaris. Je gaat aan de slag in een team van leuke collega’s en werkt afwisselend op locaties in Flevoland. Uiteraard worden eventuele reiskosten vergoed. Je gaat aan de slag via Hôtes Culture, hét uitzendbureau in kunst en cultuur.

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op, we spreken je graag. Voor vragen over deze vacature kun je Hôtes Culture ook bellen op: 020-214 2333.

Solliciteren
Wil jij deze kans niet missen? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv, met als onderwerp ‘Vacature Beat Collector’ naar solliciteren@hotesculture.nl. Kennismakingsgesprekken voor deze functie zullen worden gehouden in de eerste week van augustus. Solliciteren kan tot en met 30 juli.

Hôtes Culture streeft naar een grote diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst, cultuur en leeftijd worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.