Hogeschool voor de Kunsten Utrecht: 1e Medewerker Beheer en Ondersteuning

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in Utrecht zoekt een 1e Medewerker Beheer en Ondersteuning voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 18-08-2021Ben jij die sociale, gestructureerde en meewerkende collega die ons team kan aansturen? Vanaf september aanstaande zoeken wij een 1e medewerker die ons beheerteam op locatie IBB komt versterken.

Waar ga je werken?
Je komt terecht in een bruisende, veelzijdige onderwijsinstelling met ruim vierduizend kunstenaars, ontwerpers en andere creatieven in opleiding. Ons onderwijs biedt een unieke combinatie van kunst, media, muziek, nieuwe technologie en ondernemerschap. Ambitieuze docenten en medewerkers spannen zich dagelijks in om deze studenten een goede toekomst te bieden. HKU kent een breed aanbod aan opleidingen verdeeld over negen schools. Daarnaast heeft HKU meerdere expertisecentra, lectoraten, werkplaatsen en ondersteunende diensten.
HKU wil zo divers en inclusief mogelijk zijn. Ons succes staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Daarom zijn wij nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

HKU locatie IBB-laan / Pastoe Fabriek
De HKU locatie IBB-laan / Pastoe Fabriek bestaat uit 3 locaties:

Op de locatie IBB-laan zijn de schools Design, Games & Interactie en Muziek & Technologie gevestigd, Beeldende Kunst heeft haar thuishaven op de Pastoe Fabriek en de Loods. En begin september komt er nog een locatie bij voor de opleiding HKU Creative Transformation.

Het team Beheer bestaat uit 12 collega’s die in nauwe samenwerking met het team Services facilitaire ondersteuning bieden aan de gebruikers van de gebouwen. Standplaats voor deze vacature is locatie IBB-laan.

1e Medewerker
Beheer & Ondersteuning

Locatie IBB-laan / Pastoe Fabriek

32-40 uur per week

Werkdagen en -tijden volgens rooster, waaronder in ieder geval één avonddienst per week.

Wat ga je doen?

 • Als 1e medewerker Beheer geef je operationeel leiding aan het team Beheer IBB en draag je zorg voor het aansturen van de beheer-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen, terreinen en inventaris;
 • Je houdt toezicht op de veiligheid en het veilig gebruik van de gebouwen; daarnaast ben je als Ploegleider BHV en Beheerder BMI/OAI onderdeel van de BNO-organisatie op locatie;
 • Je coördineert het onderhoud en de facilitaire ondersteuning, en draagt bij aan het plannen van onder andere schoonmaakwerkzaamheden;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers van onze gebouwen (medewerkers, studenten en gasten);
 • Je bent de rechterhand van hoofd Beheer waar het gaat om de operationele werkzaamheden en afstemming met de schools op locatie;
 • Je biedt docenten, studenten en medewerkers ondersteuning bij het uitvoeren van het onderwijs (faciliteren van studenten bij opdrachten en projecten, inrichten leslokalen, gebruik AV-middelen et cetera) en draagt zorg voor de planning van deze werkzaamheden;
 • En uiteraard werk je ook zelf mee in de uitvoering.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een (bij voorkeur) technische opleiding op mbo-/hbo-niveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent bereid en in staat op wisselende tijden te werken: de diensten kunnen ingepland worden tussen 08.00 en 23.00 uur (maandag tot en met vrijdag) en op zaterdag tussen 09.00 en 16.00 uur;
 • Kennis en ervaring hebt met AV-apparatuur is een pre;
 • Je hebt je BHV-diploma of bent bereid deze te halen;
 • Kennis en ervaring als Beheerder BMI/OAI is een pre;
 • Je woont in of in de directe omgeving van de stad Utrecht.

Ook herken jij je in de volgende eigenschappen
Van nature ben je vriendelijk en servicegericht, heb je ervaring in een coördinerende functie en ben je in staat om beslissend op te treden als de situatie daarom vraagt. Je bent een echte doener, je kijkt wat er nodig is en handelt daarnaar. Je technisch inzicht is goed en til- en sjouwwerk is voor jou geen probleem. Je werkt graag met een team, maar kunt ook goed zelfstandig werken om te zorgen voor de organisatie en planning van werkzaamheden.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie in een dynamische en informele werkomgeving, waarbij wordt verwacht dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. Het gaat om een tijdelijk contract vanaf 1 september aanstaande (of zo snel mogelijk daarna) voor de duur van één jaar met mogelijkheid tot verlenging.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao hbo. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een volledig dienstverband minimaal € 2.002 en maximaal € 3.078 bruto per maand (schaal 6/7) bij een fulltime aanstelling, plus 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en toelage onregelmatige dienst. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, met een gunstige verlofregeling, opname in het pensioenfonds ABP en reiskostenregeling woon-werkverkeer.

Wil je meer informatie en/of solliciteren?
Voor vragen ben je van harte welkom bij Sander Bakker (hoofd beheer) via sander.bakker@hku.nl.

Solliciteren kan tot en met 18 augustus aanstaande. De 1e ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op donderdag 26 augustus aanstaande.

HKU staat midden in de samenleving en wil een zo divers mogelijk medewerkersbestand realiseren. Dit doen we onder andere door te investeren in ons selectieproces en doelgroepgericht te werven. We streven ernaar zonder vooroordelen de beste kandidaten voor de juiste functies aan te nemen.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.