Het Nationale Theater: Horecamedewerkers

Het Nationale Theater in Den Haag zoekt Horecamedewerkers voor circa 12 tot 15 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 16-08-2021Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan in de horeca in een culturele omgeving? Kom dan werken bij ons in het theater!

Het Nationale Theater nodigt iedereen uit om voorstellingen te komen kijken op 3 verschillende locaties in Den Haag: De Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. Bij ons kun je inspiratie opdoen, vrienden ontmoeten, verhalen horen die je raken, napraten en ideeën uitwisselen. Daarnaast zijn wij ook nog het grootste reizende toneelgezelschap van Nederland.

Voor onze locaties Theater aan het Spui en Koninklijke Schouwburg zijn wij op zoek naar

Horecamedewerkers

circa 12 tot 15 uur per week

Theater aan het Spui en De Koninklijke Schouwburg zijn gelegen in het culturele hart van Den Haag en zijn met hun zalen en ruime foyers een ontmoetingsplek waar de bewoners van onze stad elkaar treffen en een gevarieerd aanbod van theater, dans, literatuur, muziek en festivals kunnen beleven.

Jij…

 • Hebt ervaring in de horeca
 • Bent behulpzaam en taakgericht
 • Hebt affiniteit met theater en andere podiumkunsten
 • Bent van nature gastvrij en stressbestendig
 • Hebt geen problemen met onregelmatige werktijden
 • Ervaring als barista is een pre
 • Kennis van de HACCP is een pre
 • Bent flexibel en gemiddeld 3 dagen per week beschikbaar
 • Bent woonachtig in Den Haag of directe omgeving

De afwisselende werkzaamheden bestaan onder andere uit

 • Bar- en buffetwerkzaamheden
 • Verzorgen van festivals en evenementen
 • Artiestenservice
 • Ontvangen en wegwijs maken van de bezoekers

Wij…
Zijn het Nationale Theater, maken en presenteren voorstellingen voor iedereen. Voor jong en oud, arm en rijk, hoger en lager opgeleid, met en zonder beperking en voor diverse culturele achtergronden. Dit zien wij ook graag terug in de diversiteit van onze medewerkers.

En bieden jou

 • Een salaris conform de Koninklijke Horeca Nederland cao
 • Flexibele werktijden
 • Een leuk en divers team om mee samen te werken
 • Een afwisselende baan waarbij je veel in contact bent met ons publiek
 • De gelegenheid om zoveel mogelijk voorstellingen zelf te bekijken

Lijkt het je leuk om op korte termijn deel uit te maken van ons enthousiaste team, mail dan je cv en motivatie naar vacatures@hnt.nl. Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Eva Smarius, Hoofd horeca & publiek via evasmarius@hnt.nl of 06-302 855 95.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.