Het Koninklijk Conservatorium: Receptiemedewerker

Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag zoekt Receptiemedewerkers voor 0,8 tot 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 29-08-2021Het Koninklijk Conservatorium (KC) en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) vormen samen de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De Hogeschool biedt een breed scala aan kunstopleidingen aan circa 1800 studenten. Daarnaast verzorgen we vooropleidingen aan jonge leerlingen in combinatie met primair en voortgezet onderwijs. In samenwerking met de Universiteit Leiden is de Academie der Kunsten opgericht, waar minorprogramma’s, masteropleidingen en doctoraatstrajecten worden gegeven. De Hogeschool is gevestigd op twee locaties in het centrum van Den Haag.

Voor de versterking van onze afdeling Public Services zijn wij op zoek naar:

Receptiemedewerkers

0,8 tot 1 fte

Ons team bestaat uit tien medewerkers, een coördinator en een Hoofd Public Services. Voor de receptie van het Koninklijk Conservatorium zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

De afdeling Public Services is verantwoordelijk voor een professionele en gastvrije ontvangst van alle bezoekers van het Koninklijk Conservatorium en de School van Jong Talent/Dansvakopleiding. Wij zijn als eerste aanspreekpunt voor leerlingen, studenten, docenten, medewerkers en externe bezoekers hèt visitekaartje van onze school.

Wat ga je doen?
Als Receptiemedewerker bij het Koninklijk Conservatorium ben je een belangrijke spil in het hoogwaardige onderwijs dat de school levert. Je bent namelijk vaak de eerste persoon die studenten en bezoekers zien en/of spreken als ze contact leggen met het Conservatorium.

 • Je spreekt met leerlingen, studenten, ouders, docenten en andere bezoekers en helpt hen op professionele en gastvriendelijke wijze op weg bij hun bezoek aan de school.
 • Je levert een actieve bijdrage aan het creëren van een veilige leeromgeving voor alle studenten en leerlingen.
 • Je zorgt voor een snelle, vriendelijke en correcte doorverbinding van binnenkomende telefoongesprekken en plant en noteert afspraken en/of reserveringen en verzorgt de bezoekersregistratie.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van administratie of hospitality (of een vergelijkbare opleiding) en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als receptiemedewerker in een dynamische omgeving.
 • Je hebt een representatieve en dienstverlenende houding in de contacten die je legt.
 • Je vindt het leuk om om te gaan met jonge mensen en bent communicatie vaardig. Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.
 • Het is een pre als je beschikt over gedegen kennis van en aantoonbare ervaring met diverse (school) administratieprogramma’s of bent bereid daarin scholing te volgen.
 • Het is een pre als je belangstelling hebt voor de wereld van de kunsten en de rol van het Koninklijk Conservatorium daarin.
 • Je beschikt over een VOG-verklaring en bij voorkeur een BHV-certificaat of bent bereid om deze te behalen.
 • Je bent bereid tot werken in de weekenden en in de avonduren en hebt er geen bezwaar tegen om vakanties op te nemen gedurende de schoolvakanties
 • Jouw Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid is goed.
 • Je weet de juiste prioriteiten te stellen en hebt doorzettingsvermogen.
 • Wij denken dat je goed bij ons past als je initiatiefrijk, organisatiesensitief, resultaatgericht en verbindend bent.

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie in een klein team met veel ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Je ontvangt een salaris tot € 2.607,42 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 5 van de cao-hbo). De hoogte van je salaris hangt af van je opleiding en werkervaring.
 • Het betreft een structurele functie, waarbij gestart wordt met een jaarcontract.
 • De cao-hbo kent een ruime verlofregeling, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast is het mogelijk om arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit te ruilen.
 • Ook kun je tegen gunstige voorwaarden deelnemen aan een ziektekostenverzekering en/of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Interesse?
Meer informatie over het Koninklijk Conservatorium is te vinden op onze website. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Elisa Eilander, Hoofd Public Services (e.eilander@koncon.nl). Sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae en motivatiebrief (bij voorkeur in Word opgemaakt) ontvangen we graag uiterlijk 29 augustus 2021 via werving@hdkdenhaag.nl. In verband met de schoolvakantie kan het antwoord langer op zich laten wachten dan gebruikelijk. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in september 2021.

We streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat dit onderwerp ruimte krijgt in onze dialoog. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het delen van de vacature in je netwerk natuurlijk wel.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.