Het Koninklijk Conservatorium: e-Learning Coördinator

Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag zoekt een e-Learning Coördinator voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-08-2021Het Koninklijk Conservatorium vormt samen met de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten de Hogeschool der Kunsten Den Haag. Wij bieden HBO bachelor- en masteronderwijs, diverse vooropleidingen en in samenwerking met de Universiteit Leiden keuzevakken en een PhD-programma.

Studeren aan het Koninklijk Conservatorium betekent studeren aan het oudste conservatorium van Nederland, waar experiment en vernieuwing hand in hand gaan met traditie en ambacht. Een inspirerende leeromgeving waar internationale topmusici en topdansers lesgeven. Ons onderwijs en onderzoek gaat over scheppen, herscheppen en presenteren. Dat gebeurt in huis en daarbuiten, samen met andere organisaties, instellingen en vakgenoten in binnen- en buitenland. De leeromgeving en de professionele muziek- en danspraktijk lopen voortdurend in elkaar over. De opleidingen zijn gebaseerd op een sterke driepoot van onderwijs, onderzoek en productie. Deze elementen vormen het DNA van ons instituut. Begin 2022 verhuist het Koninklijk Conservatorium naar haar nieuwe prachtige ‘thuis’ genaamd Amare in het centrum van Den Haag. Daar delen we de faciliteiten met het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.

Net als vele andere onderwijsinstellingen heeft het Koninklijk Conservatorium de laatste tijd een sterke ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van e-Learning. Dit heeft onder andere geleid tot de introductie van een uitgebreid Learning Management Systeem voor het onderwijs in het algemeen en het gebruik van online afstandsonderwijs voor het (instrumentale en vocale) onderwijs in het bijzonder.

Voor de doorontwikkeling en implementatie van onze e-Learning activiteiten, zoeken wij een

e-Learning coördinator

0,8 fte

Wat ga je doen?
Als e-Learning coördinator adviseer je het management en de onderwijsafdelingen over kansen op het gebied van online, hybride en blended onderwijs.

 • Je werkt vanuit jouw visie op innovatief online onderwijs nauw samen met de collega’s van ICT, de Elektronische Werkplaats en de onderwijsafdelingen, waar het aanbieden van hoog kwalitatief en innovatief onderwijs hoog op de agenda staat.
 • Je faciliteert en adviseert docenten ten aanzien van de ontwikkeling van online onderwijs in nauw overleg met de verschillende (onderwijs) afdelingen.
 • Je organiseert e-Learning gerelateerde trainingen, produceert ondersteunend materiaal en onderhoudt de uitgebreide e-Learning webpagina’s.
 • Je zorgt ervoor dat de e-Learning tools goed aansluiten bij de bredere infrastructuur voor digitale communicatie van het Conservatorium in nauwe samenwerking met de afdeling Marketing en Communicatie.

Jouw profiel

 • Je hebt een relevante opleiding op het gebied van opleidings- en/of onderwijskunde of een soortgelijke richting afgerond, en werkt en denkt op academisch niveau.
 • Je hebt tenminste drie jaar werkervaring op het gebied van de ontwikkeling van e-Learning binnen een onderwijs gerelateerde omgeving. Het is een pre als je ervaring hebt met Microsoft/Office365 en online leeromgevingen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het adviseren van docenten ten aanzien van de ontwikkeling van online en/of blended onderwijs.
 • Je bent goed op de hoogte van de (on) mogelijkheden van ICT in het onderwijs en je hebt innovatieve ideeën over digitaal en online leren, supervisie en testen.
 • Met jouw enthousiaste en positieve houding weet je de belangrijke stakeholders door complexe processen te gidsen.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteren. Je kunt goed samenwerken en weet mensen met jouw enthousiasme te motiveren.
 • Je bent analytisch sterk en bewaakt de balans tussen het ideale plaatje en wat daadwerkelijk haalbaar is.
 • Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken en spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je hebt affiniteit met de wereld van muziek in het algemeen en muziekonderwijs in het bijzonder.

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie in een klein team met veel ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Je ontvangt een salaris tot € 4.307,66 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10 van de cao-hbo). De hoogte van je salaris hangt af van je opleiding en werkervaring.
 • Het betreft een structurele functie, waarbij gestart wordt met een jaarcontract. Waarbij het de intentie is om het dienstverband bij goed functioneren te verlengen.
 • De cao-hbo kent een ruime verlofregeling, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast is het mogelijk om arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit te ruilen.

Interesse?
Meer informatie over de activiteiten van het Conservatorium op het gebied van e-Learning is te vinden op www.koncon.nl/e-learning. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Martin Prchal, adjunct directeur onderwijs via m.prchal@koncon.nl. In verband met de schoolvakantie kan het antwoord langer op zich laten wachten dan gebruikelijk.

Sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae en motivatiebrief (bij voorkeur in word of pdf. format) ontvangen we graag uiterlijk 29 augustus 2021 via werving@hdkdenhaag.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de maand september 2021.

We streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat dit onderwerp ruimte krijgt in onze dialoog. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het delen van de vacature in je netwerk natuurlijk wel.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.