Het Cultuurgebouw: Managementassistent

Het Cultuurgebouw in Hoofddorp zoekt een Managementassistent voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 01-08-2021Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van Schouwburg De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Poppodium Duycker en het Podium voor Architectuur. Er is heel veel te beleven, te genieten en er valt ook veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s. Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vier bibliotheken, een Centrum voor de Kunsten in Nieuw-Vennep en het vestzaktheater Het Oude Raadhuis.

Het Cultuurgebouw is per direct op zoek naar een

Managementassistent

20 uur per week (begin september 2021 tot en met medio februari 2022 met de mogelijkheid tot verlenging)

De Managementassistent is verantwoordelijk voor het beheer en uitvoering van het directiesecretariaat en het tijdig uitzetten en bewaken van de daaruit voortvloeiende activiteiten binnen de organisatie, als ook het uitwerken van nota’s en beleidsstukken onder supervisie van de directeur-bestuurder. De Managementassistent fungeert als spin in het web, biedt ondersteuning aan het management en schept orde in het werk van de bestuurder. De Managementassistent is primair verbonden aan de directeur-bestuurder en verricht tevens werkzaamheden voor het Managementteam en de Raad van Toezicht.

Verantwoordelijkheden

 • Het verrichten van inhoudelijk-ondersteunende en secretariële werkzaamheden ten behoeve van de directeur-bestuurder, het managementteam en de raad van toezicht.
 • Het uitwerken van nota’s en beleidsstukken.
 • Het leveren van organisatorische bijdragen aan algemene, organisatie brede bijeenkomsten, projecten en programma’s.
 • Bijwonen en notuleren van vergaderingen.
 • Het leveren van bijdragen aan de verbetering van werkprocessen binnen de organisatie.
 • Onderhouden van interne en externe contacten.

Kennis en vaardigheden

 • HBO werk- en denkniveau in een secretariële richting.
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
 • Ruime kennis en inzicht in inhoudelijke en organisatorische facetten van het werk, waaronder planmatig en projectmatig werken.
 • Zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken.
 • Communicatief vaardig, tactvol, discreet en oplettend.
 • Representatieve en klantgerichte persoonlijkheid (zowel intern als extern).
 • Bereidheid en beschikbaarheid om in voorkomende gevallen in de avonduren / weekenden te werken.

Wij bieden
Een inspirerende omgeving die voortdurend in ontwikkeling is en waar je ruimte krijgt om jouw talenten te ontplooien. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. De functie is voor de duur van het zwangerschapsverlof (begin september 2021 tot en met medio februari 2022) met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur een motivatiebrief mét je cv naar de afdeling Personeelszaken, vacatures@hetcultuurgebouw.nl, onder vermelding van ‘vacature Managementassistent’. Solliciteren is mogelijk tot en met uiterlijk 1 augustus 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.