Flint: Zelfstandig Werkend Kok

Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort zoekt een Zelfstandig Werkend Kok voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-07-2021Theatervoorstellingen, congressen, evenementen, concerten, feesten… Flint theater, evenementen en congressen N.V. trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers. Een divers publiek dat ons bezoekt voor een divers programma. Van cabaretvoorstellingen van Peter Pannekoek, Hans Teeuwen en Najib Amhali, tot musicals en dansvoorstellingen. En ook voor concerten, dancefeesten en congressen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onder andere onze stijlvolle Rabobank Theaterzaal en onze multifunctionele AFASzaal bieden wij voor elk wat wils.

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Daarom trainen we onze medewerkers op gastvrijheid. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn dan ook een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor ons nieuwe theaterseizoen op zoek naar een:

Zelfstandig Werkend Kok

32 uur per week

Wat je gaat doen
Jij bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de voortgang in onze keuken. De ene dag assisteer je bij de voorbereiding en uitvoering van onze theaterdiners voorafgaand aan onze voorstellingen en de andere dag zijn we bezig met de voorbereidingen van een groot congres. Dit doe je in een hecht team met gezellige collega’s die net als jij van aanpakken houden en een hart voor theater én voor evenementen hebben. Als Zelfstandig werkend kok:

 • Verzorg je de mise-en-place, bereid je gerechten en geef je deze mee aan onze bedieningsmedewerkers
 • Je verwerkt bestellingen
 • Begeleid je samen met onze chefs het team van hulpkrachten
 • Denk je mee over de te voeren kaart – zowel voor het restaurantgedeelte als voor de evenementen & congressen.

Jouw team
Je versterkt onze afdeling Horeca die bestaat uit een vast team van 10 toegewijde en sociale collega’s. Daarnaast bestaat het team uit circa 30 enthousiaste oproepkrachten.

Wat wij jou bieden
Deze gave afwisselende baan voor 32 uur per week als Zelfstandig werkend kok. En dat bij een bruisende organisatie met een breed aanbod aan podiumkunsten en een voorname congresfunctie. Natuurlijk willen we jouw kwaliteiten goed belonen. Wij bieden jou op basis van 36 uur per week (fulltime):

 • een bruto maandsalaris conform schaal 4 van de cao Nederlandse Podia / tussen € 1.922,91 en € 2.344,24 per maand – dit is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
 • vaste onregelmatigheidstoeslag van 5,2%
 • pensioenregeling via het ABP
 • reiskostenvergoeding als je buiten Amersfoort woont
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime
 • een telefoon
 • korting op het bezoek van voorstellingen en diners
 • de mogelijkheid tot een vaste vrije dag

Wie wij zoeken
Een sociale en hardwerkende medewerker. Je bent van nature proactief en ondernemend en denkt graag in oplossingen. Verder kun je zowel goed in teamverband werken als zelfstandig. Naast dat je stressbestendig bent vinden we het ook erg belangrijk dat je creatief bent. Je vindt het leuk om bij te blijven op culinair gebied. En uiteraard spreek je de Nederlandse taal goed. Jij krijgt van ons de hoofdrol als Medewerker Hospitality als jij ook:

 • Een afgeronde koksopleiding hebt op minimaal mbo-2-niveau
 • Kennis hebt van de wettelijke voorschriften zoals, Arbo, HACCP et cetera
 • Goed kennis hebt van ingrediënten, producten, bereidingswijzen en de nieuwste trends

Solliciteren
Gaat jouw theaterhart sneller kloppen? Aarzel niet langer en solliciteer, in elk geval vóór 1 augustus 2021, want dan sluiten we de vacature. Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@flint.nl ter attentie van Mascha Bos, P&O. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 033 – 4 229 200.

Zijn we enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en als het wederzijds klikt, dan plannen we graag een vervolggesprek in. Een referentiecheck kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De eerste gesprekken staan gepland in week 32 – de week van 9 tot en met 13 augustus. Mocht je verhinderd zijn vanwege vakantie geef dat dan even aan in je reactie, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Flint onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amersfoort met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.