Flint: Restaurant Manager

Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort zoekt een Restaurant Manager voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 31-07-2021Theatervoorstellingen, congressen, evenementen, concerten, feesten… Flint theater, evenementen en congressen N.V. trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers. Een divers publiek dat ons bezoekt voor een divers programma. Van cabaretvoorstellingen van Peter Pannekoek, Hans Teeuwen en Najib Amhali, tot musicals en dansvoorstellingen. En ook voor concerten, dancefeesten en congressen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onder andere onze stijlvolle Rabobank Theaterzaal en onze multifunctionele AFASzaal bieden wij voor elk wat wils.

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Daarom trainen we onze medewerkers op gastvrijheid. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn dan ook een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen.

Voor vervanging van onze huidige Restaurant Manager zijn wij voor ons nieuwe theaterseizoen op zoek naar een:

Restaurant Manager

36 uur per week

Wat je gaat doen
Jij bent samen met jouw directe collega verantwoordelijk voor het plannen, regelen en bijsturen van ons team van horecamedewerkers. Daarnaast werk je mee in de bediening tijdens onze theaterdiners. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de serviceverlening en advisering van onze bezoekers in alle fasen van hun verblijf in ons restaurant Trek. Dit doe je zowel bij voorstellingen als bij evenementen & congressen. Als Restaurant Manager:

 • Zie je toe op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden
 • Ben je verantwoordelijk voor de opvang en afhandeling van vragen of klachten van de bezoekers op de avond/dag zelf
 • Draag je mede zorg voor het opleiden en inwerken van horeca- & publiekservice-medewerkers – zowel vast, inhuur als leerling
 • Werk je uiteraard zelf mee in de bediening
 • Stem je in ons wekelijkse overleg alle operationele zaken vast, bespreek je te verwachten knelpunten en bepaalt oplossingen en neemt waar nodig maatregelen
 • Zie je toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO en HACCP
 • Zorg je ervoor dat de voorraad altijd op orde is en plaats je hiervoor bestellingen

Jouw team
Je versterkt onze afdeling Horeca die bestaat uit een vast team van 10 toegewijde en sociale collega’s. Daarnaast bestaat het team uit circa 30 enthousiaste oproepkrachten. Verder werk je uiteraard nauw samen met alle overige disciplines binnen onze organisatie.

Wat wij jou bieden
Deze gave afwisselende baan voor 36 uur per week als Restaurant Manager. En dat bij een bruisende organisatie met een breed aanbod aan podiumkunsten en een voorname congresfunctie. Natuurlijk willen we jouw kwaliteiten goed belonen. Wij bieden jou op basis van 36 uur per week (fulltime):

 • een bruto maandsalaris conform schaal 6 van de cao Nederlandse Podia / tussen € 2.274,20 en € 2.858,92 per maand – dit is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
 • vaste onregelmatigheidstoeslag van 5,2%
 • pensioenregeling via het ABP
 • reiskostenvergoeding als je buiten Amersfoort woont
 • 25 vakantiedagen
 • een telefoon en laptop
 • korting op het bezoek van voorstellingen en diners

Wie wij zoeken
Een medewerker met een sprankelende persoonlijkheid. Spontaan, representatief en gastvrij, want je vertegenwoordigt ons theater. Je steekt graag de handen uit de mouwen om onze gasten te helpen of bij te springen bij je collega’s. Daarnaast ben je uiteraard flexibel en kun je goed overzicht houden. Jij weet op welke plekken je moet zijn en wanneer je nodig bent. Verder vind je het leuk om nieuw initiatieven te ontplooien, om zo nog meer klantbeleving te kunnen brengen. En natuurlijk draag jij de podiumkunsten een warm hart toe. Jij krijgt van ons de hoofdrol als Restaurant Manager als jij ook:

 • Een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 4) bij voorkeur op het gebied van Hospitality hebt
 • Je aantoonbaar minimaal twee jaar leidinggevende ervaring hebt opgedaan binnen een horecagerelateerde organisatie
 • Je in het bezit bent van het SVH leermeester-diploma of bereid om deze te halen
 • Je in het bezit bent van een BHV-certificaat en je certificaat Sociale Hygiëne of bereid bent om deze te behalen

Solliciteren
Gaat jouw theaterhart sneller kloppen? Aarzel niet langer en solliciteer, in elk geval vóór 1 augustus 2021, want dan sluiten we de vacature. Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@flint.nl ter attentie van Mascha Bos, P&O. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 033 – 4 229 200.

Zijn we enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en als het wederzijds klikt, dan plannen we graag een vervolggesprek in. Een referentiecheck kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De eerste gesprekken staan gepland in week 32 – de week van 9 tot en met 13 augustus. Mocht je verhinderd zijn vanwege vakantie geef dat dan even aan in je reactie, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Flint onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amersfoort met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.