Flint: Medewerker Hospitality

Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort zoekt een Medewerker Hospitality voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-07-2021Theatervoorstellingen, congressen, evenementen, concerten, feesten… Flint theater, evenementen en congressen N.V. trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers. Een divers publiek dat ons bezoekt voor een divers programma. Van cabaretvoorstellingen van Peter Pannekoek, Hans Teeuwen en Najib Amhali, tot musicals en dansvoorstellingen. En ook voor concerten, dancefeesten en congressen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onder andere onze stijlvolle Rabobank Theaterzaal en onze multifunctionele AFASzaal bieden wij voor elk wat wils.

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Daarom trainen we onze medewerkers op gastvrijheid. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn dan ook een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor ons nieuwe theaterseizoen op zoek naar een:

Medewerker Hospitality

24 uur per week

Wat je gaat doen
Jij zet Flint optimaal in de schijnwerpers. Dit doe je in een hecht team met gezellige collega’s die net als jij van aanpakken houden en een hart voor theater én voor evenementen hebben. Als Medewerker Hospitality:

 • Verzorg je de ontvangst en begeleiding van zowel onze culturele als onze zakelijke bezoekers
 • Zorg je ervoor dat alle publieksruimtes en horeca-uitgiftepunten voor aanvang en na afloop van een voorstelling of evenement netjes zijn en voldoen aan alle (veiligheids)voorschriften
 • Instrueer je het team van medewerkers horeca & publiekservice, inhuurkrachten en vrijwilligers over de werkzaamheden tijdens een voorstelling of evenement.
 • Je schrijft evaluaties en koppelt klachten en opmerkingen terug aan jouw leidinggevende
 • Je zorgt er verder samen met je collega’s van het technisch team voor dat ons pand na afloop van een voorstelling of evenement goed wordt afgesloten

Jouw team
Je versterkt onze afdeling Horeca en Operationeel die bestaat uit een vast team van 10 toegewijde en sociale collega’s. Daarnaast bestaat het team uit circa 30 enthousiaste oproepkrachten. Verder werk je uiteraard nauw samen met ons Technisch Team.

Wat wij jou bieden
Deze gave afwisselende baan voor 24 uur per week als Medewerker Hospitality. En dat bij een bruisende organisatie met een breed aanbod aan podiumkunsten en een voorname congresfunctie. Natuurlijk willen we jouw kwaliteiten goed belonen. Wij bieden jou op basis van 36 uur per week (fulltime):

 • een bruto maandsalaris conform schaal 4 van de cao Nederlandse Podia / tussen € 1.922,91 en € 2.344,24 per maand – dit is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
 • Vaste onregelmatigheidstoeslag van 5,2%
 • pensioenregeling via het ABP
 • reiskostenvergoeding als je buiten Amersfoort woont
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime
 • een telefoon en laptop
 • korting op het bezoek van voorstellingen en diners
 • de mogelijkheid voor een vaste vrije dag

Wie wij zoeken
Een medewerker met een sprankelende persoonlijkheid. Spontaan, representatief en gastvrij, want je vertegenwoordigt ons theater. Je steekt graag de handen uit de mouwen om onze gasten te helpen of bij te springen bij je collega’s. Daarnaast ben je uiteraard flexibel, heb je al enige leidinggevende ervaring opgebouwd en kun je goed overzicht houden. Jij weet op welke plekken je moet zijn en wanneer je nodig bent. En natuurlijk draag jij de podiumkunsten een warm hart toe. Jij krijgt van ons de hoofdrol als Medewerker Hospitality als jij ook:

 • Mbo-werk- en -denkniveau hebt (minimaal niveau 3)
 • In het bezit bent van een BHV-certificaat of bereid bent deze te behalen
 • In het bezit van een Sociale Hygiëne certificaat of bereid bent deze te halen
 • Werkervaring in de horecabranche is een pre

Solliciteren
Gaat jouw theaterhart sneller kloppen? Aarzel niet langer en solliciteer, in elk geval vóór 1 augustus 2021, want dan sluiten we de vacature. Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@flint.nl ter attentie van Mascha Bos, P&O. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 033 – 4 229 200.

Zijn we enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en als het wederzijds klikt, dan plannen we graag een vervolggesprek in. Een referentiecheck kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De eerste gesprekken staan gepland in week 32 – de week van 9 tot en met 13 augustus. Mocht je verhinderd zijn vanwege vakantie geef dat dan even aan in je reactie, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Flint onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amersfoort met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.