Extra Extra: Office Manager

Extra Extra in Rotterdam zoekt een Office Manager voor 18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 09-08-2021Bij Extra Extra brengen we met een dynamisch programma de sensuele stad onder de aandacht van publiek. Dit doen we met onze projecten, het magazine, en het live- en online programma. Serieus, maar ook verleidelijk en prikkelend kijken we naar de actualiteit en de cultuur. We zetten in op het vertellen van verhalen. Uitgedaagd door een veranderend mediagebruik en het actief betrekken van publiek staan we open voor het experiment en voor creatieve, grensverleggende ideeën.

Ter versterking van onze backoffice zoeken wij een

Office Manager

18 uur per week

We bieden een uitdagende en afwisselende functie voor een communicatief organisatietalent met affiniteit voor de culturele sector.

Als Office Manager ben je een onmisbare schakel op kantoor en ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële taken. Samen met een klein, gedreven team werk je binnen een inspirerende omgeving. Je bent hét visitekaartje van Extra Extra, een echte verbinder en voelt je thuis in een open en informele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden en coördineert deze met de overige medewerkers. Daarnaast regel je ook de facilitaire zaken, zoals het bestellen van kantoorartikelen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de zakelijke correspondentie, denk aan het uitwerken van brieven, verslagen en rapporten.

Functie-inhoud
De office manager is verantwoordelijk voor:

 • Beheren van de agenda en bewaken van afspraken en planning.
 • Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie.
 • Ondersteunen van directie en team in voorkomende werkzaamheden.
 • Creëren en beheren van (digitale)archief- en adressystemen.
 • Ondersteunen en voorbereiden van projecten.
 • Begeleiden van de stagiairs en onderhouden van contact met de onderwijsinstellingen.
 • Ondersteunen bij marketing- en communicatieactiviteiten.
 • Ad hoc werkzaamheden.

Profiel
We zoeken iemand die meedenkt, proactief handelt en beschikt over een probleemoplossende en positieve instelling. Je werkt accuraat, bent een ster in plannen en organiseren, en bewaart het overzicht. Daarnaast zijn uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands en het Engels van belang binnen het internationale veld waar we als platform werkzaam zijn.

Functie-eisen

 • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig.
 • Je bewaart het overzicht en kan goed plannen.
 • Je kunt goed schrijven.
 • Je voelt je op je plek binnen een kleine internationale organisatie binnen de cultuur.
 • Je hebt ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie.
 • Je beheerst Microsoft Office uitstekend (met name Word en Excel).
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

We bieden
Een functie voor 18 uur per week waarvan twee vaste dagen op kantoor in Rotterdam, een inspirerende en plezierige werkomgeving binnen een internationale context. De aanstelling is op basis van een freelance contract tegen een marktconforme vergoeding, gebaseerd op leeftijd en ervaring.

Sollicitaties
Ben je geïnteresseerd in deze positie en voldoe je aan het functieprofiel? Solliciteren kan tot maandag 9 augustus 2021 door een mail met je motivatiebrief, waarin je vertelt waarom je solliciteert en hoe jouw kennis, skills en ervaring relevant zijn voor de functie-eisen, en cv te sturen naar Christine Kappé (info@extraextramagazine.com). De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 20 augustus 2021 via Zoom. Eventuele vervolggesprekken vinden op locatie in Rotterdam plaats op vrijdag 27 augustus 2021.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.