De Meerpaal: Coördinator Serviceplein

De Meerpaal in Dronten zoekt een Coördinator Serviceplein voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 01-08-2021Het Serviceplein in De Meerpaal, een samenwerking van De Meerpaal en FlevoMeer Bibliotheek, is dé plek in Dronten waar ontmoeten, verblijven, verbinden, informeren en helpen centraal staat en waar overleg kan plaatsvinden. Het Serviceplein team voert de taken van beide organisaties uit, onder leiding van de coördinator. Samen zorgen zij ervoor dat het Serviceplein herkenbaar, uitnodigend en aantrekkelijk is voor de inwoners van de gemeente Dronten die hier terecht kunnen met al hun vragen op het gebied van welzijn, cultuur, educatie en zorg of voor een lekkere kop koffie in een ontspannen sfeer.

Wij zoeken per direct een:

Coördinator Serviceplein

38 uur per week

Wat ga je doen?
Jouw taak is het om alle activiteiten die plaatsvinden op het Serviceplein te coördineren. Je stimuleert en motiveert jouw team en bent verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de dienstverlening. Ook organiseer je in samenwerking met je collega’s van de FlevoMeer Bibliotheek en De Meerpaal evenementen en activiteiten op het Serviceplein. Net als onze bezoekers vind je een aangename welkome sfeer op het Serviceplein belangrijk. Jij speelt daarin een belangrijke rol, mede doordat je als meewerkend voorman/-vrouw fungeert.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers Serviceplein en bewaakt de kwaliteit van dienstverlening van beide organisaties. Je stuurt de medewerkers in functionele zin aan, zorgt voor een goede cohesie binnen het team en waar nodig ontwikkel je de medewerkers op een coachende manier in het functioneren. Inspelen op wensen van klanten is voor jou vanzelfsprekend, advies op maat is jouw credo.

Wat vragen wij van je?
Hbo-werk- en -denkniveau met leidinggevende of coördinerende ervaring. Ervaring met bovengenoemde taken en hospitality is noodzakelijk. Je bent geïnteresseerd in cultuur en welzijn in brede zin en volgt de ontwikkelingen in (social) media, digitalisering en informatievoorziening. Je hebt kennis van klanten(groepen) en verkooptechnieken.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: ondernemerschap, klantgerichtheid, flexibiliteit, resultaatgericht, samenwerken, snel kunnen schakelen. Je hebt goed oog voor zowel de klantdoelstellingen als de organisatiedoelstellingen en vindt daarin de juiste balans. Je bent bereid om ook buiten de normale werktijden (avond en/of weekend) actief te zijn.

Wat bieden wij?
Je komt in dienst bij De Meerpaal en valt hiërarchisch onder de Manager Facilitaire Zaken. Het arbeidsvoorwaardenpakket van De Meerpaal is van toepassing. Wij bieden je een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?
Kijk op de site van De Meerpaal en/of de FlevoMeerbibliotheek. Ben je geïnteresseerd in deze functie dan kun je contact opnemen met Diana Vinke, telefoon 06-835 332 23 (P&O De Meerpaal) of Paulien Botman (Regiomanager FlevoMeer Bibliotheek Dronten en Zeewolde), tel. 088-008 07 40. Jouw cv en motivatiebrief kun je mailen aan personeelszaken@meerpaal.nl tot en met 1 augustus 2021, onder vermelding van vacature Coördinator Serviceplein.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.