de Architect: Redactiestagiair(e)

De Architect in Zeist zoekt een Redactiestagiair(e) voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 16-08-2021Al 50 jaar lang bestaat de Architect. Elke dag werken we er hard aan om het meest toonaangevende architectuurplatform van Nederland te zijn. Met elke week 5 nieuwsbrieven en zo’n 20 (nieuws)artikelen en longreads, een kwartaaluitgave van 200 pagina’s, digizines, projectbezoeken en de ARC21 Awards is elke dag op de redactie anders.

De Architect zoekt vanaf september een

Redactiestagiair(e)

32 uur per week

Word jij enthousiast van de nieuwste opgeleverde gebouwen of stedenbouwkundige plannen? Ben je nieuwsgierig naar nieuwe perspectieven op architectuur? Of ben je helemaal gek van interieurarchitectuur en design? Kom dan vanaf september (of januari) stage lopen op de redactie van de Architect.

Als stagiair werk je mee aan (nieuws)artikelen, berichtgeving rondom de ARC21 Award en uitingen op social media. Je helpt binnen het redactieteam mee aan de positionering van de Architect. Er is ruimte voor eigen initiatief en het ontwikkelen van persoonlijke ambities. Tijdens de redactievergaderingen horen we graag wat jouw ideeën zijn.

We zoeken iemand die een semester lang 4 dagen per week beschikbaar is.

Wat we te bieden hebben:

  • Een leuk team om aan de slag te gaan
  • Toffe teammeetings in het nieuwe hoofdkantoor in Zeist (de redactie werkt na de zomer waarschijnlijk deels vanuit huis, deels vanaf kantoor)
  • Begeleiding bij het maken, publiceren en delen van artikelen en het bijdragen aan multimediaproducties
  • Begeleiding bij je stage-opdracht
  • Een groot netwerk binnen de Nederlandse architectuurwereld
  • Veel ruimte voor initiatief, we horen graag wat volgens jou beter zou kunnen
  • Een stagevergoeding

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail naar hoofdredacteur Merel Pit op merelpit@vakmedianet.nl. Doe dat voor 16 augustus wanneer je in september stage wil lopen en voor 1 oktober wanneer je in het tweede semester wilt. Schrijf in je mail waarom je wilt bijdragen aan de Architect en de ARC21 Awards, wat je graag wilt leren, wat je belangrijkste tip voor ons is en wat je achtergrond is. Als je een tekst hebt waar je trots op bent, lezen wij die graag. Heb je eerst nog vragen dan kun je Merel ook mailen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.