Cultuurbedrijf Noordoostpolder: Docent

Cultuurbedrijf Noordoostpolder zoekt Docenten voor Eut de Kunst Urk in Urk voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 09-08-2021Eut de Kunst Urk (voorheen Muziekschool Urk) is het Centrum voor Amateurkunst voor Urk en omgeving. Wij bieden cursussen, workshops en evenementen in muziek, beeldende kunst en dans voor kinderen, jongeren en volwassenen. Eut de Kunst Urk is een zelfstandig opererend docentencollectief. Cultuurbedrijf Noordoostpolder coördineert, ondersteunt en faciliteert het cursusaanbod van Eut de Kunst Urk.

Vanwege het vertrek van huidige docenten zijn we voor het komende cursusjaar bij Eut de Kunst Urk op zoek naar

Docenten

gitaar (klassiek), zang en cello

nader te bepalen aantal uur per week

In deze functie weet jij leerlingen aan je te binden. Weet jij de lessen inspirerend en uitdagend te maken? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving
Tijdens jouw werkdag ben je continu bezig met het uitvoeren van jouw passie: jong en oud enthousiasmeren, inspireren en laten ontwikkelen. Je weet een open en sociale sfeer te creëren waardoor jouw leerlingen zich op hun gemak voelen. De lessen kunnen individueel of in groepsverband plaats vinden. Naast het geven van de lessen denk je ook mee over projecten zoals een open huis of een voorspeelavond.

Wie ben jij?
Je bent een gedreven en enthousiast persoon die didactisch en inhoudelijk kwalitatief goede lessen weet te verzorgen. Als cultureel ondernemer weet jij leerlingen aan je te binden en vind je het geen probleem om samen met collega’s (cross-over) projecten te organiseren. Een uurtje eerder beginnen, een les verschuiven of snel reageren op een mailtje buiten jouw lesdagen? Door jouw flexibele houding weet jij hier goed mee om te gaan.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde vakinhoudelijke opleiding op hbo niveau, gitaar/zang/cello.
  • Een creatieve mindset waardoor jouw lessen en workshops inspirerend zijn voor alle leeftijden.
  • Een aanpakkersmentaliteit, met een dienstverlenende instelling.

Wat bieden we je:

  • Ruimte om een bloeiende lespraktijk te starten op Urk.
  • Ondersteuning in coördinatie en faciliteiten vanuit Cultuurbedrijf Noordoostpolder.
  • Een inspirerende, uitdagende en informele werkomgeving waarin gestreefd wordt naar veelkleurigheid en meerstemmigheid in de programmering, doelgroepen en medewerkers.

Interesse?
Voor meer informatie, kijk op eutdekunsturk.nl. Je kunt voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Marie José van den Berg, coördinator Eut de Kunst Urk, per mail via m.j.vandenberg@cultuurbedrijfnop.nl of telefonisch: 06-539 748 26.

Je kunt je sollicitatie uiterlijk tot 9 augustus richten aan Marie José van den Berg. Wij ontvangen je sollicitatie graag per email: m.j.vandenberg@cultuurbedrijfnop.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.