Conservatorium van Amsterdam: Hoofdvakdocenten Zang Klassiek

Het Conservatorium van Amsterdam in Amsterdam zoekt twee Hoofdvakdocenten Zang Klassiek voor 0,2-0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-08-2021Het Conservatorium van Amsterdam (CvA) leidt musici op voor het nationale en internationale werkveld, op het hoogste niveau. Het CvA biedt associate degree-, bachelor- en masteropleidingen aan in alle genres en heeft een docentenopleiding en de nationale opleiding voor jong toptalent. Hierdoor weerspiegelt het CvA het complete actuele muzieklandschap. Het CvA speelt een actieve rol in het vormgeven van het nationale en internationale muziekleven, nu en in de toekomst. Met twaalfhonderd studenten, uitstekende docenten en een modern gebouw in het hart van Amsterdam, is het CvA in staat op te leiden voor het topsegment van het nationale en internationale werkveld. Het CvA heeft ‘excellent opleiden’ als uitgangspunt. Het CvA maakt deel uit van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Het Conservatorium van Amsterdam (CvA) zoekt twee

Hoofdvakdocenten Zang Klassiek

0,2-0,4 fte

Functie
De hoofdvakdocent zang klassiek verzorgt onderwijs aan de aan hem/haar toegewezen hoofdvakstudenten zang in de Bachelor-opleiding en ook in de Master-opleiding. De docent speelt een leidende rol in de ontwikkeling van de student tot (uitvoerend) musicus op hoog niveau. Hij/zij verzorgt individuele lessen, groepslessen en leerlingenavonden, neemt zitting in beoordelingscommissies en is betrokken bij de verdere ontwikkeling van het onderwijs.

Profiel

  • Heeft een afgeronde vakopleiding klassieke zang met onderwijsbevoegdheid.
  • Heeft een brede visie op het beroepsperspectief voor vocalisten, op de veranderende beroepspraktijk, en staat open voor vernieuwing.
  • Heeft een goede podiumreputatie als solist en/of in ensembleverband.
  • Beschikt over uitstekende en bewezen pedagogische en didactische vaardigheden op hbo-niveau.
  • Is actief in het (internationale) werkveld als docent/coach bij zomercursussen, masterclasses en workshops.
  • Kan goed (en soms intensief) samenwerken met de collega-docenten.
  • Beschikt over een flexibele instelling en een open houding naar de CvA-organisatie.
  • Beheerst de Engelse taal en bij voorkeur ook de Nederlandse.

Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de hbo-cao (schaal 12, maximaal € 5.717,26 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Er zal op basis van de ingestuurde dossiers een eerste selectie plaatsvinden.

Inlichtingen en sollicitaties
Sollicitaties, voorzien van curriculum vitae, kunnen tot 1 augustus per e-mail worden verstuurd naar: anne.korffdegidts@ahk.nl onder vermelding van ‘Hoofdvakdocent zang klassiek’. De selectieprocedure heeft plaats op 30 en 31 augustus.

Het Conservatorium van Amsterdam streeft naar een evenwichtig en divers samengesteld personeelsbestand. In de selectieprocedure wordt hier rekening mee gehouden.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.