CKC & partners: Projectleider Cultuurparticipatie

CKC & partners in Zoetermeer zoekt een Projectleider Cultuurparticipatie met specialisme fondsenwerving voor 24 tot 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 22-08-2021CKC & partners is het centrum voor amateurkunst, cultuurparticipatie en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen. Zin om hier ook aan bij te dragen?

CKC & partners zoekt per direct een

Projectleider Cultuurparticipatie met specialisme fondsenwerving

24 tot 30 uur per week

Cultuurparticipatie in Zoetermeer draagt met Wijck bij aan de sociale cohesie in de wijk en de creativiteitsontwikkeling en verbeeldingskracht van de deelnemers. Wijck is samen cultuur maken. Cultuur midden in de wijk. Wijck gelooft dat kunst en cultuur bijdragen aan je geluksgevoel, je woonplezier en de verbinding in de wijk. Wijck is een onafhankelijk samenwerkingsplatform dat Zoetermeerse culturele instellingen, organisaties uit het sociaal domein en wijkbewoners met elkaar verbindt. Zo wordt er gezamenlijk gewerkt aan de invulling van cultuur in de wijk, onderdeel van de Zoetermeerse cultuurvisie 2030.

In deze functie als projectleider maak je onderdeel uit van het zelfsturend team Wijck binnen CKC & partners. Je bouwt mee aan de ontwikkeling van cultuurparticipatie in de stad. Je bent een verbinder en projectleider van diverse projecten; je brengt mensen samen, schrijft projectplannen en verantwoordingen, onderhoudt netwerken, organiseert en coördineert. Je bent gespecialiseerd in fondsaanvragen en budgetbeheer, verdiept je in onze toekomstplannen en visie op cultuurparticipatie én bent in staat om hiervan een concrete vertaling naar fondsaanvragen te maken. Je eerste focus ligt op de fondsaanvragen voor 2022.

Wat wordt van jou verwacht

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding of relevante werkervaring.
 • Je bent een ervaren fondsenwerver, je ontdekt proactief financieringskansen bij fondsen en overheden.
 • Je hebt ervaring met budgetbeheer.
 • Je hebt een bestaand netwerk op het gebied van cultuurparticipatie en fondsenwerving en bent bij voorkeur bekend met Zoetermeer.
 • Je beschikt over goede schriftelijke en organisatorische vaardigheden en kunt planmatig werken.
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring met cultuurparticipatie in de wijk en sociaal-artistiek samenwerken.
 • Je bent gedreven, creatief, hebt het vermogen om verbanden te leggen en je kunt snel schakelen.

Wat bieden wij jou

 • Samenwerken met een klein, enthousiast en betrokken team.
 • Onderdeel zijn van een inspirerende nieuwe beweging op het snijvlak van sociaal en cultureel werk.
 • Een overeenkomst van opdracht of een tijdelijke aanstelling van (in eerste instantie) één jaar.
 • Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Kunsteducatie.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar marije@wijck-zoetermeer.nl. Je kunt op deze vacature reageren tot en met 22 augustus 2021. De gesprekken vinden plaats op woensdag 25 augustus.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marije Arnouts via marije@wijck-zoetermeer.nl. Kijk op www.wijck-zoetermeer.nl voor meer informatie over Wijck.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.