CKC & partners: Medewerker Serviceteam

CKC & partners in Zoetermeer zoekt een Medewerker Serviceteam voor 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 22-08-2021CKC & partners is het centrum voor amateurkunst, cultuurparticipatie en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen. Zin om hier ook aan bij te dragen?

CKC & partners zoekt per direct een

Medewerker Serviceteam

30 uur per week | het betreft een tijdelijke aanstelling in verband met ziektevervanging

Als medewerker serviceteam, het hart van onze organisatie, speel je een grote rol in de service naar onze klant. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor cursisten, bezoekers, leveranciers en medewerkers. De indruk die jij achterlaat bepaalt voor een deel hoe (welkom) de Zoetermeerder zich voelt bij CKC & partners. Je verricht naast receptietaken, administratieve en horecawerkzaamheden. Toezicht houden op en het op orde houden van de foyer behoort ook tot je taken.

Wat wordt van jou verwacht

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Je bent minimaal 21 jaar (in verband met de horeca).
 • Bij voorkeur in het bezit van het diploma sociale hygiëne.
 • Minimaal één of twee jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met horeca.
 • Je hebt affiniteit met de culturele sector.
 • Je bent klant- en servicegericht.
 • Je bent flexibel inzetbaar (weekenddiensten).
 • Je bent ondernemend, enthousiast, creatief en proactief.

Wat wordt jou geboden

 • Een inspirerende werkomgeving.
 • Enthousiaste en betrokken collega’s.
 • Een tijdelijk dienstverband van zes maanden.
 • Inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Kunsteducatie.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar cschippers@ckc-zoetermeer.nl. Je kunt op deze vacature reageren tot en met 22 augustus 2021. De gesprekken vinden plaats in week 34. Ontvangstbevestigingen worden na 22 augustus 2021 verstuurd.

Voor meer informatie over de functie kun je na 22 augustus 2021 contact opnemen met Carla Schippers via cschippers@ckc-zoetermeer.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.