CKC & partners: Functioneel Applicatiebeheerder

CKC & partners in Zoetermeer zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime| Sluitingsdatum: 29-08-2021CKC & partners is het centrum voor cultuur- en techniekeducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie in Zoetermeer. Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen. Zin om hier ook aan bij te dragen?

CKC & partners zoekt een

Functioneel Applicatiebeheerder

24 tot 32 uur per week

Functioneel applicatiebeheerder is een functie waarbij je meteen volop aan de slag gaat met onze digitale ambities. Enerzijds met het verder standaardiseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de interne informatievoorziening. Anderzijds met het ontwikkelen van mogelijkheden om informatie over de activiteiten op diverse manieren te ontsluiten voor het publiek. Je inspanningen zijn erop gericht om de organisatie verder te ontwikkelen en daardoor bij te dragen aan de verbetering van de dienstverlening aan onze klanten.

Je adviseert het management over benodigde of gewenste aanpassingen en bepaalt de impact van wijzigingen voor de bedrijfsprocessen. Daarbij onderhoud je contacten met leveranciers, specialisten en gebruikers. Je maakt de vertaalslag van informatiebehoeften vanuit de bedrijfsvoering naar passende functionaliteiten. Als functioneel applicatiebeheerder zorg je voor het optimaal functioneren van de bedrijfsapplicaties. Je zorgt voor de continuTteit van deze systemen, de beschikbaarheid en de ondersteuning van gebruikers. Je draagt bij aan de ontwikkeling om data meer als sturingsinstrument in te zetten bij de bedrijfsprocessen. Mogelijk wordt ons administratief en financieel systeem vervangen. Je zult hier dan een belangrijke rol in hebben waaronder het inzichtelijk krijgen van de requirements. Het is een brede functie waarin je plannen maakt, uitvoert en evalueert en vooral ook hand-on support geeft aan gebruikers.

Je bent een professional met een hands-on mentaliteit. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Je bent een professional, je volgt ontwikkelingen binnen je vakgebied nauwlettend en speelt daarop in. Je bent zelfstandig, kunt goed luisteren, bent communicatief vaardig en gericht op samenwerken. Je moet zelfstandig lijnen kunnen uitzetten. Het is belangrijk dat je ontwikkelingen goed kunt uitleggen aan een organisatie waarvan ICT geen kernkwaliteit is. Zelfstandig plannen, uitvoeren en organiseren is jou op het lijf geschreven en je bent zelfsturend. Je bent proactief en je hebt een servicegerichte en oplossingsgerichte instelling. En natuurlijk heb je affiniteit met kunst, cultuur en techniek.

Wat wij vragen

  • HBO of minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van en ervaring met procesbeschrijvingen en applicatiebeheer.
  • Kennis van en ervaring met Navision (Dynamics 365 Business Central) en Jet.
  • Reports; Kennis en ervaring met SQL en web-services (pre).

Wij bieden

  • Een prettige open cultuur.
  • Een inspirerende werkomgeving; Enthousiaste en betrokken collega’s.
  • Inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Kunsteducatie.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar cschippers@ckc-zoetermeer.nI. Je kunt op deze vacature reageren tot en met 29 augustus 2021. De gesprekken vinden plaats in week 36 en 37. Ontvangstbevestigingen worden na 22 augustus 2021 verstuurd.

Voor meer informatie over de functie kun je na 22 augustus 2021 contact opnemen met Carla Schippers via cschippers@ckc-zoetermeer.nI.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.