Chassé Theater: Medewerker Theatertechniek

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Medewerker Theatertechniek voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Wij zoeken voor onze technische afdeling een

Medewerker Theatertechniek

32 uur per week

De functie van medewerker theatertechniek is een veelzijdige functie waarin jij medeverantwoordelijk bent voor de opbouw, uitvoering en afbouw van voorstellingen, concerten en evenementen. Het ene moment ben je bezig met het opbouwen van een grote musical en het andere moment zorg je voor een optimale geluidsbeleving bij een concert. Tijdens voorstellingen bedien je licht- of geluidsapparatuur en de trekkenwand. Met andere woorden; jij faciliteert het applaus!

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat je technisch onderlegd bent en zelfstandig kan werken als podiumtechnicus. Jouw specialisme is geluid of audiovisueel. Verder:

  • Heb je een afgeronde mbo-opleiding podium- en evenemententechniek (niveau 3/4).
  • Heb je enkele jaren ervaring in het gebruik van professionele (digitale) audioapparatuur, av-, licht- en videosystemen.
  • Ben je flexibel en weet je voor ieder probleem wel een oplossing te vinden.
  • Word je blij van het werken in een deskundig en gedreven team van collega’s.
  • Vind je het werken in de avonden en weekenden geen probleem.

Wat wij bieden:
De werkzaamheden starten in samenspraak per september of oktober. Wij bieden een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia in schaal 3 of 4, afhankelijk van je ervaring. Je hebt recht op onregelmatigheidstoeslag.

Als organisatie zetten wij in op groei en ontwikkeling. Wij bieden jou vooral een inspirerende werkomgeving, een plek waar je jezelf kunt zijn, waar ruimte is voor opleiding en ontplooiing. In het vorig jaar gehouden arbeidstevredenheidsonderzoek onder alle medewerkers, beoordeelden zij het werken bij Chassé Theater met een prachtige 7,9. Maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt er zich thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Ook van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!

Code Culturele Diversiteit
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.

Word jij hier gelukkig van?
Solliciteer dan direct door jouw cv en motivatie te mailen naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-530 31 88 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.