Bibliotheek Forum Zoetermeer: Teamleider

Bibliotheek Forum Zoetermeer in Zoetermeer zoekt een Teamleider (duo-functie) voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 13-08-2021Forum Bibliotheek Zoetermeer is onderverdeeld in drie teams; ‘servicebureau’, ‘lezen en ontmoeting’ en ‘educatie en ontwikkeling’. Voor deze laatstgenoemde twee teams zijn we op zoek naar een extra teamleider. Deze gaat – in een duo-functie – samen met de bestaande teamleider de teams aansturen.

Kun jij coachend leidinggeven, mensen inspireren en enthousiasmeren. Ben je organisatorisch sterk en weet je veel van verandermanagement? Dan zoeken wij jou.

Teamleider

(duo-functie)

32 uur per week

Functieprofiel
We verwachten dat je het team op een inspirerende wijze leidt en coacht samen met de andere teamleider. Je voert het HR-beleid uit en verdeelt het werk, zorgt dat de werkzaamheden binnen het team goed gecoördineerd plaatsvinden en begeleidt de teamleden in een goede kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering.

Taken
Je stuurt medewerkers aan die zich bezighouden met de dienstverlening van de bibliotheek. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse, operationele, logistieke, financiële en personele leiding aan je team en diens resultaten. Je bent tevens verantwoordelijk voor de innovatie van de producten en diensten, de ontwikkeling van het team en de kwaliteit en efficiency van de dienstverlening. Je levert een bijdrage aan het afdelingsplan en aan het jaarplan. Je geeft gezamenlijk leiding aan 24 medewerkers en je ontvangt leiding van de manager.

Competenties en Vaardigheden
Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau. Ervaring in een leidinggevende functie is noodzakelijk. Je hebt kennis van organisatieontwikkeling en projectmanagement. Je bent ondernemend en weet van aanpakken. Je bent enthousiast, resultaatgericht, communicatief vaardig en als zodanig een goed voorbeeld voor anderen. Je bent in staat om samen met de andere teamleider en de manager de taken goed te verdelen en je doorziet wat er ook op lange termijn nodig is voor de afdelingen.

Ons aanbod
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Openbare Bibliotheken. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring in schaal 9. Werktijden worden in overleg bepaald. Wij bieden een tijdelijk dienstverband aan, met uitzicht op verlenging.

Interesse
Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op onze website: www.bibliotheek-zoetermeer.nl. Om te solliciteren, stuur je je sollicitatiebrief en cv vóór 13 augustus 2021 per mail naar sollicitatie@bibliotheek-zoetermeer.nl, ter attentie van Kevin de Kok. Gesprekken worden in week van 23 augustus gevoerd.
Informatie over de functie kun je krijgen bij Joke Mos, tel
06 1996 1315 of joke.mos@bibliotheek-zoetermeer.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.