Arnhemse Uitnacht: Projectleiding

De Arnhemse Uitnacht / Stichting Culturele Evenementen Arnhem in Arnhem zoekt Projectleiding voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 29-08-2021De Arnhemse Uitnacht is een avond vol kunst, cultuur en uitgaan. Op vele locaties in de stad kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan. Onderdeel van de Arnhemse Uitnacht is de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

De Arnhemse Uitnacht wordt georganiseerd vanuit Stichting Culturele Evenementen Arnhem. Deze stichting werd opgericht door Cultuur Netwerk Arnhem (CNA) en beoogt de rijkdom van kunst en cultuur in Arnhem onder de aandacht van het publiek te brengen. Het bestuur van deze stichting bestaat momenteel uit vier leden (Jenny Doest, Joke Alkema, Ine van Burgsteden en Anneke Jenniskens). De Arnhemse Uitnacht is opgezet als een groeimodel waarbij het concept in ontwikkeling is. De Fair Practice Code, Code Diversiteit en Inclusie en de Governance Code Cultuur vormen uitgangspunt voor de organisatie van de Arnhemse Uitnacht en de Cultuurprijs Arnhem. Heb jij zin om dit prachtige culturele evenement door te ontwikkelen zodat een nog bredere groep Arnhemmers (en anderen) deze nacht wil komen bezoeken? Dan zoeken we jou.

Voor de organisatie van de Arnhemse Uitnacht en Cultuurprijs Arnhem, zijn wij per direct op zoek naar:

Projectleiding

nader te bepalen aantal uur (enkele uren per week tot fulltime januari-februari)

Als projectleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie en praktische uitvoering van de Uitnacht en de organisatie van de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem. Je bent de spil en het aanspreekpunt van de organisatie en werkt nauw samen met de verschillende Arnhemse culturele partners.

Je profiel
We zijn op zoek naar energieke projectleiding, dat kan een persoon maar ook een team of collectief zijn, met een brede kennis van het ontwikkelen en organiseren van evenementen.

Je hebt kennis van en een netwerk in het Arnhemse culturele veld en haar regio en je hebt ideeën over hoe je aan programma- en publieksverbreding kunt werken en zo kunt bijdragen aan een sterke toegankelijke en inclusieve culturele sector. Natuurlijk heb je ook contacten die je kunnen helpen deze ideeën tot uitvoering te brengen. Je communicatie en schrijfvaardigheid in het Nederlands is uitstekend. Samenwerken gaat je van nature makkelijk af en je hebt een open houding. Tegelijkertijd werk je zelfstandig, sta je stevig in je schoenen, ben je slagvaardig en weet je zaken af te ronden.

Wij zouden graag zien dat onze organisatie een betere afspiegeling is van de samenleving en zullen daar in de selectieprocedure ook rekening mee houden. We nodigen ook mensen die aan het begin van hun carrière staan uit te solliciteren.

Je werkzaamheden
Om de Arnhemse Uitnacht en uitreiking van de Cultuurprijs te organiseren, steek je je handen flink uit de mouwen. Je ontwikkelt en geeft vorm aan het concept van de Uitnacht en Cultuurprijs en enthousiasmeert en betrekt bestaande culturele partners bij het concept. Het zoeken en betrekken van nieuwe netwerken om zo bij te dragen aan het verbreden van het programma en publiek is een ambitie van de Arnhemse Uitnacht waar jij aan bijdraagt. Je bent verantwoordelijk voor het functioneel aansturen van de marketeer(s) en/of voert de marketing (deels) zelf uit. Je stuurt eventuele (deel)producenten functioneel aan en zorgt voor de wayfinding in de openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor het budget, boekt en betaalt de (meeste) facturen en werft (in overleg met) het bestuur middelen om de Uitnacht te financieren. Je draagt mede zorg voor de evaluatie en de afwikkeling van het evenement met subsidiënten en overige stakeholders. Jij bent het eerste aanspreekpunt van en voor het bestuur. De focus voor de komende maanden ligt tot de Uitnacht in januari 2022 op het aanjagen en verbinden van de partners / deelnemers van de participerende instellingen / deelnemers (programmeurs, marketeers, et cetera), het aansturen en uitvoeren van marketing en communicatie en het organiseren van een fantastische en supertoegankelijke avond, vrijdag 28 januari 2022.

Wij bieden
Een spannende en dynamische klus (met uitzicht op een langdurige samenwerking) waarbij je je creatieve input goed kwijt kan. Het bestuur functioneert voor jou als vraagbaak en ondersteunt je waar nodig. Voor starters bieden we coaching. Betaling is op basis van ZZP waarbij rekening wordt gehouden met ervaring en de Fair Practice Code.

Reageren
Reacties kun je voor 29 augustus 2021 sturen naar arnhemseuitnacht@gmail.com.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Terwisse: arnhemseuitnacht@gmail.com. Voor informatie over de Arnhemse Uitnacht zie: www.arnhemseuitnacht.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de Arnhemse Uitnacht: zie onze website.