Amare: Medewerkers Kaartverkoop & Informatie

Amare in Den Haag zoekt Medewerkers Kaartverkoop & Informatie voor 20-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 14-08-2021September 2021 opent aan het Spui in Den Haag Amare: het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting. Amare wordt een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Het wordt de thuisbasis van vier Haagse topinstellingen: Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater en Koninklijk Conservatorium. Een podium van, voor en door de stad. Naast de voorstellingen en concerten krijgt Amare een belangrijke evenementen- en congresfunctie. Stichting Amare (voorheen DMC, Zuiderstrandtheater) is eindverantwoordelijk voor de exploitatie en programmering van Amare. Deze zomer vindt de verhuizing plaats.

Voor cultuurhuis Amare zijn we op zoek naar accurate en betrokken collega’s om het team van het bespreekbureau te versterken.

Medewerkers Kaartverkoop & Informatie

20-28 uur per week

Wat ga je doen?
Als medewerker Kaartverkoop & Informatie ben je voor veel bezoekers het eerste aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor het geven van informatie en je verkoopt tickets voor alle programma’s in Amare. Dat zijn de programma’s die worden georganiseerd door NDT, Residentie Orkest, Koninklijk Conservatorium of door onszelf. Bezoekers kunnen kaarten kopen aan de balie in de centrale hal van Amare, aan de telefoon, op kantoor, per e-mail of voor aanvang van een concert of voorstelling in Amare en in de Nieuwe Kerk. Samen met het team draag je zorg voor het administratief afhandelen van de gehele kaartverkoop.

Bezoekers komen met heel verschillende redenen naar Amare. Ze willen bijvoorbeeld een gerichte vraag stellen over tickets, zijn nieuwsgierig naar het gebouw of willen weten waar de toiletten zijn. Om dit soort uiteenlopende vragen te kunnen beantwoorden is het belangrijk dat jij van alle dingen die in Amare spelen iets afweet.

Jouw werkzaamheden:

 • Je verkoopt en reserveert tickets en abonnementen en zet de verkoopgegevens in kassa- en reserveringssysteem Ticketmatic;
 • Je verstrekt mondelinge, telefonische en digitale (online) informatie;
 • Je verzorgt de kasopmaak en -afdrachten en doet de wekelijkse controles hierop;
 • Je administreert wijzigingen en correcties in de verkoopadministratie;
 • Je zet terugboekingen klaar in het betalingssysteem;
 • Je bent het aanspreekpunt betreffende kassa voor interne afdelingen en collega’s van de andere organisatie en samenwerkingspartners in Amare;
 • Je verzorgt een correcte administratie ten behoeve van de facturering.

Wie ben jij?

 • Je bent 18 jaar of ouder en staat je mannetje in je eentje achter de balie;
 • Je bent precies en accuraat in je werk;
 • Je bent flexibel in je uren en inzet, dit vind je juist fijn;
 • Je werkt graag in de avonden en weekenden;
 • Je hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Je kunt goed spreken en schrijven in de Engelse taal;
 • Je hebt misschien wel ervaring met ticketingsysteem Ticketmatic (is een pre);
 • Je hebt affiniteit met de theatersector en cultuur;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed in een team functioneren.

Den Haag is een kleurrijke stad. De diversiteit van de bevolking zien wij graag terug in de samenstelling van ons eigen medewerkersbestand.

Wat bieden wij?
Een leuke afwisselende baan waarbij je verschillende mensen ontmoet en de kans krijgt om veel voorstellingen en concerten te bezoeken. Een salaris afhankelijk van ervaring en geschiktheid, schaal 4 conform cao Nederlandse Podia (€ 1.922,91 – € 2.645,19 bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Wij maken graag kennis met jou
Spreekt dit je aan en zoek jij die (bij)baan om naast andere werkzaamheden of met je studie te combineren? Reageer dan voor 15 augustus via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je mailen naar marleen.reijnen@amare.nl of kassa.backoffice@amare.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.