013 Poppodium: Zelfstandig Werkend Kok

013 Poppodium in Tilburg zoekt een Zelfstandig Werkend Kok voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-08-2021013 is het grootste poppodium van Nederland. Met shows variërend van 300 tot 3000 bezoekers hebben we een grote diversiteit aan activiteiten – nog los van vlaggenschip festivals als WOO HAH! en Roadburn. Het succes van 013 is gestoeld op een professioneel team dat hecht en hard met elkaar werkt in een informele sfeer. Met een relatief klein vast team verzetten we bergen werk, elke dag weer. Gezamenlijk zorgen we ervoor, dat de artiest, groot of klein, zijn of haar allerbeste show kan geven binnen 013. Tegelijkertijd moet dit event voor ons publiek een fantastische ervaring zijn. Dát is onze drijfveer en hierin proberen we onszelf keer op keer te verbeteren.

013 Poppodium is er voor iedereen. Juist daarom vinden we het belangrijk dat onze organisatie bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, voorkeuren, ideeën en overtuigingen. We onderschrijven dan ook de Code Diversiteit & Inclusie en zijn actief bezig met het diverser maken van ons personeelsbestand.

013 is op zoek naar een

Zelfstandig Werkend Kok

32 uur per week

Over de rol
Altijd al willen koken voor popsterren? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! 013 vindt het belangrijk dat de artiesten goedgehumeurd het podium op gaan. Aangezien liefde door de maag gaat, willen we dat ze onder de indruk zijn van de kwaliteit en variëteit van onze gerechten. Daarbij dagen we je uit om onze footprint met ons kleiner te maken. Samen met je collega-zelfstandig werkend kok verleid je artiesten en crew met slimme menu’s, seizoens- en lokale producten om een duurzame keuze te maken.

Over jou

  • Je bent een creatieve, enthousiaste kok met een sterke drijfveer om de backstage keuken van 013 tot een succes te maken.
  • Je bent op de hoogte van de huidige foodtrends en houdt van een uitdaging.
  • Je bent stressbestendig en servicegericht en denkt daarbij graag mee over speciale last-minute verzoeken.
  • In overleg met je collega-zelfstandig werkend kok verdelen jullie de diensten. Je bent bereid ook in de weekenden en de vroege avonduren te werken. En soms maak je ’s ochtends al een stevig ontbijt klaar voor onze crew.
  • Interesse in het verduurzamen van de keuken, zodat we ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld!

Wat hebben we te bieden?

  • Een salaris conform functieniveau 5 van de cao Nederlandse Poppodia en -Festivals van minimaal € 2.171 bruto en maximaal € 2.981 bruto voor 38 uur per week.
  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar met – uiteraard – de intentie tot verlenging als we over en weer goed matchen.
  • Een prima pensioenregeling, reiskostenvergoeding en toegang tot alle activiteiten van 013.
  • Alle ruimte om je skills te ontwikkelen door het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen.
  • Een dynamische omgeving waarbij je telkens nieuwe tafelgasten mag verwelkomen!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.