What You See Festival: Medewerker Marketing & Communicatie (x/v/m)

What You See Festival in Utrecht zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie (x/v/m) voor variabel aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 18-06-2021Gaat jouw activistisch hart harder kloppen als het gaat om thema’s als gender, identiteit en gelijkwaardigheid? Ben jij een strategisch communicatiedier waarbij inhoud en vorm samengaan? Solliciteer dan op de functie van Medewerker Marketing & Communicatie bij What You See Festival.

Het internationale en multidisciplinaire What You See Festival bevraagt en kantelt de diep in onze samenleving verankerde normen over gender en identiteit door middel van uiteenlopende kunstuitingen. We kiezen hierbij voor een intersectionele benadering. Positief, uitnodigend en verbindend omarmt het What You See het ongemak, voedt het de dialoog en viert het de veelkleurigheid van gender en identiteit.

Van 18 tot en met 21 november brengen we theater, dans, exposities, literatuur, muziek en workshops naar culturele hotspots in Utrecht. Dit doen we voor een uiteenlopend en jaarlijks stijgend publiek; van jong tot oud, van hetero tot queer, met verschillende culturele en sociale achtergronden en met verschillende perspectieven en ervaringen.

What You See Festival is een jonge organisatie (opgericht in 2018) en is vanaf 2021 opgenomen in het vierjarige kunstenplan van de Gemeente Utrecht.

Medewerker Marketing & Communicatie (x/v/m)

aantal uur per week in overleg

Profiel
We zoeken een betrokken Medewerker Marketing & Communicatie (x/v/m) met kennis van het culturele veld in Nederland en affiniteit met de thema’s gender en identiteit. Je gelooft in de impact die kunst kan hebben en hebt zin om mee te bouwen aan de ontwikkeling van het festival.

Je werkt zelfstandig en toont initiatief, hebt verstand van marketing- en communicatiezaken en bent een creatieve denker. Ervaring met WordPress is een pre. Inhoudelijke betrokkenheid en een hands-on mentaliteit gaan bij jou samen en je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Lef, empathie en de drang om de wereld rechtvaardiger te maken worden zeer gewaardeerd!

Je bent verantwoordelijk voor de communicatie van What You See Festival met verschillende publieken en met pers en je taken bestaan onder andere uit:

  • de ontwikkeling van een communicatie- en marketingstrategie op basis van het huidige positioneringsplan
  • plannen en uitvoeren van marketing- en communicatieactiviteiten
  • doelgroepbenadering – en binding
  • offline en online zichtbaarheid, waaronder ontwikkeling campagne, implementatie socialmediastrategie, nieuwsbrieven en website
  • persstrategie- en benadering
  • bewaken van marketing- en communicatiebudget

We kijken met extra interesse naar sollicitaties van mensen die de diversiteit in het team aanvullen en versterken op het gebied van culturele achtergrond, gender, leeftijd en validiteit.

Praktisch
We zijn een klein en enthousiast team dat bestaat uit een algemeen & artistiek directeur, een programmeur/dramaturg en een productieleider. De medewerker marketing & communicatie maakt deel uit van het kernteam. Naar aanloop van het festival wordt het team uitgebreid met onder andere een ticketmedewerker en een stagiair social media & visual communication. In eerste instantie geldt de functie per 15 juli tot en met 15 december en bij wederzijds enthousiasme willen we de samenwerking daarna graag voortzetten. In juli zal de werkbelasting een paar uur per week zijn en deze loopt op tot 20 uur per week in november. What You See Festival hanteert de cao Toneel en Dans en de salariëring in schaal 5 bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de € 2.315,- en € 3.436,- (op basis van een volledig dienstverband).

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een korte motivatie uiterlijk 18 juni naar info@whatyouseefestival.nl onder vermelding van ‘Vacature medewerker marketing & communicatie’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.