Triade: Pianodocent

Triade in Den Helder zoekt een Pianodocent voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-06-2021Triade is het centrum voor Kunst, Cultuur & Educatie in Den Helder en omstreken. Een plek voor iedereen die graag bezig wil zijn met muziek, theater, dans, fotografie, multimedia en beeldende kunst. Triade is voor Den Helder, gemeente Schagen en Hollands Kroon ook dé organisatie voor ondersteuning bij het ontwikkelen van kunsteducatie in het primair en voortgezet onderwijs.

In verband met de pensionering van onze huidige pianodocent per 15 oktober 2021 zoeken wij voor onze organisatie een

Pianodocent

0,6 fte

Ben jij pianodocent en wil je snel aan de slag met onze leerlingen? Zoek je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als docent en werk je graag zelfstandig, maar ook in teamverband? Kijk jij verder dan de zwarte en witte toetsen en geniet jij ervan om een leerling te laten ontdekken wat hem of haar raakt en/of wat hij of zij kan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Een snelle check:

  • Je hebt een afgeronde conservatoriumopleiding, minimaal bachelor piano.
  • Jouw pedagogische en didactische vaardigheden zijn uitstekend.
  • Je hebt afdoende kennis op het gebied van klassiek pianospel én lichte muziek.
  • Je vindt het leuk om zowel individuele als groepslessen te geven en hebt hier ervaring in opgedaan.
  • Het organiseren van open dagen, concerten en projecten zit je in het bloed en pak je graag op samen met je collega’s.
  • Je woont bij voorkeur in de regio Kop van Noord-Holland.

Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt aangeboden voor de duur van 12 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingeschaald in schaal 8 van de cao Kunsteducatie. Het opsplitsen van de functie is bespreekbaar, de werktijden zijn in overleg in te delen.

Solliciteren
Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk 30 juni aanstaande je motivatiebrief en cv naar: Managementteam Triade, ter attentie van Cees Dito, sollicitatie@triade-denhelder.nl. Het geven van een voorbeeldles behoort tot de sollicitatieprocedure. Kijk op www.triade-denhelder.nl voor meer informatie over onze organisatie. Voor specifieke informatie kun je bellen met Rachèlle Algra (Hoofd Bedrijfsvoering) op 06-281 888 11.

Zonder relevante ervaring gelieve niet te solliciteren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.