Theaterwerkplaats Tiuri: Medewerker Marketing en Communicatie

Theaterwerkplaats Tiuri in Breda zoekt een Medewerker Marketing en Communicatie voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-06-2021Theaterwerkplaats Tiuri gelooft dat ieder mens talenten heeft. En dat die talenten zichtbaar gemaakt moeten worden. Wij maken het onzichtbare talent van mensen met een (verstandelijke) beperking – op eigenzinnige wijze – als kwaliteit zichtbaar op het podium voor een breed publiek.

Zo gaat onze Compagnie 21 vanaf komend seizoen het land in met nu al meer dan een tiental boekingen in landelijke theaters. Tiuri maakt hiermee een boeiende ontwikkeling door. We maken keuzes over identiteit- en merkontwikkeling en we zoeken hierbij continu naar de balans tussen de verschillende omgevingen, markten en doelgroepen van ons talentontwikkelingsmodel.

We zoeken ter versterking van onze marketing en communicatie een deskundige en actieve collega.

Medewerker Marketing & Communicatie

24 uur per week

Natuurlijk geniet je als marketing/communicatieprofessional van het verbinden van mensen aan een merk. En weet je haarfijn aan te voelen welke boodschap er naar de verschillende doelgroepen gecommuniceerd moet worden. Die kwaliteit gebruik je bij Tiuri om te opereren binnen de kaders van ons talentontwikkelingsmodel. In dit model brengen we de beste elementen uit zorg, cultuur en educatie samen om de talenten van onze spelers optimaal tot hun recht te laten komen.

Maar je wilt en kunt meer dan dat: je denkt na over de lange termijn, hebt een visie en weet die concreet door te voeren in een plan.

Wat ga je doen?
Je vertaalt het marketingbeleid naar innovatieve plannen, en handelt er vervolgens naar. Je voert activiteiten uit om onze voorstellingen optimaal onder de aandacht te brengen van het publiek. Je profileert ons onderscheidend en benadert actief de verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan het inrichten en beheren van online en offline platforms en kanalen. Ook onderhoud je contacten met de pers. In jouw werk neem je de initiatieven om de zichtbaarheid te vergroten van Tiuri bij het publiek, toekomstige spelers, culturele organisaties, fondsen, regionale overheden, en zorg- en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Met wie doe je dit?
Je haalt inspiratie uit onze spelers en werkt nauw samen met het artistieke team en het ondersteuningsteam van de spelers.

Waar beschik je over?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van marketing/communicatie. Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift én een vlotte pen.
  • Ervaring met website-ontwikkeling, social media en SEO is een must.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in de culturele sector.
    MS-Office heeft weinig geheimen voor je.
  • Je staat stevig in je schoenen, resultaatgericht en maakt daarmee mensen enthousiast.
  • Je bent proactief en zelfstandig.

Wij bieden:
Een dynamische werkomgeving met een fijne sfeer en betrokken mensen waarin jij jezelf kan ontwikkelen. De functie is voor 0,6 fte. Samen kijken we naar je werktijden en -locatie (Roosendaal of Breda). Het salaris is afhankelijk van opleiding en/of werkervaring. En natuurlijk VIP-toegang tot alle voorstellingen voor jou en een +1.

Nieuwsgierig geworden?
Bel voor meer informatie met Jelmer Lesterhuis, zakelijk leider, tel. 06 52 866 877. Je kunt je brief met je motivatie en cv sturen naar jelmerlesterhuis@theatertiuri.nl. De sluitingsdatum van de vacature is 25 juni 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.