Theaterschool Koperen Kees: Programmacoördinator

Theaterschool Koperen Kees in Naaldwijk zoekt een Programmacoördinator voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-06-2021Theaterschool Koperen Kees leidt kinderen, jongeren en deelnemers met een (verstandelijke) beperking op in het theatervak. Door middel van spellessen, bewegingslessen en zanglessen wordt er gewerkt aan creativiteit, zelfvertrouwen, samenwerking, fysieke ontwikkeling, stemvorming en prestatie. Dit alles in de leeftijd van 2 tot 88 jaar. We zijn een ambitieuze theaterschool en we ontwikkelen tal van voorstellingen, cursussen en workshops. We willen vooral het plezier van theater laten ervaren aan iedereen die dat wil: Theater is voor iedereen!

Voor Theaterschool Koperen Kees zoeken wij een:

Programmacoördinator

28 uur per week

Wat ga je doen?
Als programmacoördinator ontwikkel en organiseer je nieuwe theatercursussen, lessen en evenementen. Dit doe je in direct overleg met de zakelijk en artistiek leider. Je bedenkt de inhoud, zoekt een geschikte locatie en plant de juiste docent in. Vervolgens zorg je ervoor dat de doelgroep op de hoogte is en weet je ze te enthousiasmeren om deel te nemen. Je werkt daarbij nauw samen met de collega die zich bezig gaat houden met marketing, communicatie en administratie. Daarnaast ben je actief bezig met het onderhouden en versterken van het contact met onze samenwerkingspartners in het Westland. Je weet mogelijke nieuwe samenwerkingsverbanden te signaleren en deze om te zetten in nieuwe activiteiten. Ook verzamel je gegevens voor rapportages om inzichtelijk te maken waar onze kansen en mogelijkheden liggen. Als vanzelfsprekend ondersteun je waar nodig en ben je medeverantwoordelijk voor de diversiteit en uitstraling van de theaterschool.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en houdt ervan om dingen aan te pakken en te organiseren. Door je frisse en creatieve blik ben je een prettige aanvulling op ons team. Je bent een out-of-the-box-denker en je weet anderen daarin mee te nemen. Niets is voor jou te gek en je blijft jezelf en anderen continu uitdagen. Van nature ben je een verbinder waardoor je gemakkelijk contact maakt en mensen samenbrengt. Je beschikt over een groot netwerk binnen het culturele werkveld en je vindt het een sport om dit netwerk nog verder uit te breiden. Ook ben je in staat om op basis van korte- en langetermijndoelen de juiste prioriteiten te stellen. Je raakt niet in paniek van een lange actielijst maar het geeft je juist energie om aan de slag te gaan.

Verder beschik je over:

 • Een relevante opleiding op mbo+- of hbo-niveau op het gebied van theater of cultuur
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.
 • Affiniteit met de theaterbranche.
 • In het bezit van een rijbewijs B en een auto.
 • Leservaring is een pre.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je komt terecht in een klein, informeel team. We werken nauw samen waardoor we korte lijntjes met elkaar hebben. Binnen de organisatie hebben we persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ook krijg je de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

Wat kun je verder verwachten:

 • Een afwisselende en uitdagende baan.
 • Een prettige werksfeer in een open cultuur.
 • Een contract voor 28 uur per week.
 • Een salaris passend bij kennis en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, bereikbaarheidsvergoeding en mogelijkheden voor (bij)scholing.

Meer informatie
Ben jij die creatieve, proactieve persoon die staat te popelen om aan de slag te gaan bij een culturele organisatie? Dan komen we graag met je in contact! Je kunt voor 24 juni 2021 je cv en motivatiebrief sturen naar sollicitaties@welzijne25.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Merel van der Eijk, medewerker Theaterschool Koperen Kees, 0174-730 756 of met Astrid Duivesteijn, medewerker personeelszaken, 06-425 747 48. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het navragen van referenties zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Theaterschool Koperen Kees is onderdeel van Stichting Welzijn E25.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.