Theaterschool Koperen Kees: Medewerker Marketing, Communicatie en Administratie

Theaterschool Koperen Kees in Naaldwijk zoekt een Medewerker Marketing, Communicatie en Administratie voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-06-2021Theaterschool Koperen Kees leidt kinderen, jongeren en deelnemers met een (verstandelijke) beperking op in het theatervak. Door middel van spellessen, bewegingslessen en zanglessen wordt er gewerkt aan creativiteit, zelfvertrouwen, samenwerking, fysieke ontwikkeling, stemvorming en prestatie. Dit alles in de leeftijd van 2 tot 88 jaar. We zijn een ambitieuze theaterschool en we ontwikkelen tal van voorstellingen, cursussen en workshops. We willen vooral het plezier van theater laten ervaren aan iedereen die dat wil: Theater is voor iedereen!

Voor Theaterschool Koperen Kees zoeken wij een:

Medewerker Marketing, Communicatie & Administratie

24 uur per week

Wat ga je doen?
Als medewerker Marketing, Communicatie en Administratie heb je een afwisselende functie. Je zorgt ervoor dat onze organisatie zichtbaar wordt bij het publiek door de juiste marketing- en communicatiemiddelen in te zetten. Je creëert hiervoor pakkende content die past bij de tone of voice van de doelgroep. Daarnaast geef je voorlichting over onze cursussen en verzorg je de cursusadministratie.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Opstellen en actief uitvoeren van marketing- en publiciteitsstrategieën.
 • Schrijven van teksten voor onder andere flyers, nieuwsbrieven, persberichten, website en social media.
 • Bijdragen aan het ontwikkelen van beeldmateriaal en drukwerk.
 • Het verspreiden van posters, flyers en advertenties.
 • Voorlichting geven over de theatercursussen.
 • Het verzorgen van de cursusadministratie.
 • Aanspreekpunt zijn voor cursisten, ouders en docenten.
 • Ondersteunen bij het opstellen van de lesroosters.
 • Facilitaire ondersteuning bij projecten zoals de eindvoorstellingen en het jaarlijkse Tjilp Festival.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en houdt ervan om dingen aan te pakken en te organiseren. Door je frisse en creatieve blik ben je een prettige aanvulling op ons team. Daarnaast ben je helemaal thuis in de trends op het gebied van social media en vindt je het leuk om creatieve ideeën en oplossingen te bedenken. Je bent in het bezit van een vlotte pen en ook je mondelinge vaardigheden zijn uitstekend. Ook kun je goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en lukt het je om overzicht te houden in onze dynamische werkomgeving.

Verder beschik je over:

 • Een relevante opleiding op mbo+- of hbo-niveau op het gebied van marketing en communicatie.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Affiniteit met de theaterbranche.
 • Een relevant netwerk in het Westland en omgeving.
 • In het bezit van een rijbewijs B en een auto.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je komt terecht in een klein, informeel team. We werken nauw samen waardoor we korte lijntjes met elkaar hebben. Binnen de organisatie hebben we persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ook krijg je de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

Wat kun je verder verwachten:

 • Een afwisselende en uitdagende baan.
 • Een prettige werksfeer in een open cultuur.
 • Een contract voor 24 uur per week (met mogelijke uitbreiding).
 • Een salaris passend bij kennis en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, bereikbaarheidsvergoeding en mogelijkheden voor (bij)scholing.

Meer informatie
Ben jij die creatieve, proactieve persoon die staat te popelen om aan de slag te gaan bij een culturele organisatie? Dan komen we graag met je in contact! Je kunt voor 24 juni 2021 je cv en motivatiebrief sturen naar sollicitaties@welzijne25.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Merel van der Eijk, medewerker Theaterschool Koperen Kees, 0174-730 756 of met Astrid Duivesteijn, medewerker personeelszaken, 06-425 747 48. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het navragen van referenties zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Theaterschool Koperen Kees is onderdeel van Stichting Welzijn E25.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.