Theatercafé De Lieve Vrouw: Shiftleader Horeca

Theatercafé De Lieve Vrouw in Amersfoort zoekt een Shiftleader Horeca voor 8 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-07-2021De Lieve Vrouw is hét culturele huis voor podiumkunsten en film in Amersfoort, aan het mooiste plein van de historische binnenstad. In het intieme vlakkevloertheater krijgen jaarlijks circa 120 actuele, eigentijdse podiumkunsten de ruimte: theater, dans, muziek, gesprek of experiment. In de drie huiselijke filmzalen (89, 60 en 45 stoelen) worden dagelijks de nieuwste internationale kwaliteitsfilms en documentaires in hoogwaardige digitale kwaliteit vertoond. 364 dagen per jaar kan je bij De Lieve Vrouw inspiratie opdoen, regelmatig begeleid door een inleiding of een nagesprek, zo mogelijk in aanwezigheid van de theater- of filmmakers. Kunst en cultuur dicht op de huid en op het netvlies, élke dag.

Daarnaast is De Lieve Vrouw ook een gastvrij en bij tijden bruisend café-restaurant, waar je kunt kunt napraten over films en voorstellingen, maar waar je ook zonder voorstelling welkom bent voor koffie, lunch, een hapje en een drankje. Het café voert o.a. een assortiment fairtrade koffie en thee, schenkt speciale bieren en beschikt over een zonnig terras.

Op zoek naar een nieuwe stap in je horeca-carrière? Laten we het snel hebben over je carrièremogelijkheden, onze uitstekende arbeidsvoorwaarden en de films en voorstellingen die je mag zien aan het mooiste plein van Amersfoort!

De Lieve Vrouw zoekt een

Shiftleader Horeca

8-32 uur per week

Als shiftleader speel je een belangrijke rol op onze culturele cafévloer en op het terras. Ruim 90.000 gasten komen bij De Lieve Vrouw voor een lunch, film, voorstelling, een zomerse terrasborrel, de fijnste speciaalbiertjes of een goed gesprek. Aan jou en je collega’s de taak om hen gastvrij te ontvangen en te bedienen. Hiervoor vinden we het noodzakelijk dat je ervaring uit een eerdere horecabaan meeneemt, je diploma Sociale Hygiëne hebt, of wilt behalen bij ons.

Wat ga je doen?

  • Met natuurlijk overwicht, warenkennis en enthousiasme bedienen en zorgdragen voor een goede taakverdeling op de werkvloer.
  • Met betrokkenheid en gastgerichtheid onderzoeken hoe gasten zo adequaat en zo optimaal kunnen genieten van hun bezoek aan De Lieve Vrouw.
  • Uitvoeren van kassa- en verantwoordingswerkzaamheden.
  • Gastvrij en schoon houden van je gast- en werkomgeving.

Wat krijg je van ons?

  • Een salaris volgens de CAO Horeca op basis van leeftijd en ervaring.
  • Een vrijkaartenregeling voor de voorstellingen in De Lieve Vrouw.
  • Een afwisselende baan in hartje Amersfoort bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is!

Wil je solliciteren?
Zie je jezelf wel werken in ons café, theater en filmhuis? Stuur je sollicitatiebrief met CV naar: Rick Genders (bedrijfsmanager horeca) rickgenders@lievevrouw.nl, o.v.v. vacature Shiftleader. Heb je vragen? Ook dan kun je bij Rick terecht per mail of telefoon 06 14212871.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.