Theater De Krakeling: Bar&Kassa Medewerker

Theater De Krakeling in Amsterdam zoekt een Bar&Kassa Medewerker voor een variabel aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 20-08-2021Theater De Krakeling is het theater voor de jeugd, gehuisvest op Cultuurpark Westergas in Amsterdam. In De Krakeling maken jaarlijks meer dan 40.000 kinderen en jongeren kennis met theater. Bijna dagelijks zijn er voorstellingen te zien voor kinderen en jongeren van 2 tot en met 17 jaar. Wij werken vanuit de overtuiging dat je van het meemaken van een theatervoorstelling rijker, blijer en wijzer wordt. Zorgvuldig kiest De Krakeling voorstellingen die de verbeelding prikkelen, het inlevingsvermogen vergroten en de ontwikkeling van een eigen mening stimuleren.

Theater De Krakeling zoekt zo spoedig mogelijk een

Bar&Kassa Medewerker

variabel aantal uur

Wij zoeken een gastvrije medewerker met een ‘hands on’ mentaliteit, die alle handelingen achter onze balie en bar kan vervullen. Je bent hierbij het directe aanspreekpunt voor het publiek en gaat over alle verkoop van drankjes tot voorstellingskaartjes.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Service verlenen aan onze gasten (zowel voorstellingspubliek als zakelijke contacten).
 • Verkoop van voorstellingskaarten in de kassa.
 • Contact onderhouden met onze klanten.
 • Beheren van verschillende mailboxen en beantwoorden van de kantoor en kassa telefoon.
 • Uitvoering van speciale acties omtrent voorstellingen.
 • Verkoop van drankjes en versnaperingen achter de bar en tijdens diverse verhuursituaties.
 • Opruimen, aanvullen van de koelkasten en dergelijke en schoonmaakwerkzaamheden die bij de horeca horen.
 • Financiële afrekeningen maken voor jouw leidinggevende.

Functie eisen

 • Goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent representatief, hebt een dienstverlenende instelling en bent gastvrij.
 • Je bent communicatief, enthousiast en neemt initiatief.
 • Je bent beschikbaar in de avonden en in het weekend.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Horeca-ervaring en affiniteit met jeugd en podiumkunsten is een pre.

Wij gaan uit van de kracht van diversiteit van onze medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

Wij bieden

 • Een oproepcontract, dus een functie op flexibele basis.
 • Een inspirerende en informele werkomgeving in hartje Amsterdam.
 • Leuke collega’s om mee samen te werken.
 • De mooiste voorstellingen in het leukste theater van Amsterdam.

Procedure
We ontvangen jouw korte motivatie en cv graag via vacature@krakeling.nl ter attentie van Annet Bennis uiterlijk op 20 augustus 2021. In de week van 23 augustus 2021 maken we een selectie en vinden de gesprekken plaats.

Heb je vragen?
Mail dan naar annetbennis@krakeling.nl of bel naar 020-6253284 (wij werken momenteel veel thuis, dus mailen is vaak sneller). Ons theater is gesloten tussen 26 juli en 22 augustus 2021. In deze periode zijn wij niet bereikbaar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.