Talentiko: Creatieve (Inval) Docent

Talentiko in Utrecht zoekt een Creatieve (Inval) Docent voor een flexibel aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenTalentiko zet kunstenaars, muzikanten, theatermakers en dansdocenten in als invallers op basisscholen. We voorzien scholen van een bekwame creatieve invaldocent op het moment dat een vaste leerkracht afwezig is vanwege ziekte, verlof of een verkorte werkweek. Een invaldag met toegevoegde waarde; werken aan toekomstgericht onderwijs en talentontwikkeling!

Creatieve (Inval) Docent

Flexibel aantal uur per week, op basis van beschikbaarheid

Wij zoeken bekwame docerende Kunstenaars uit alle disciplines. Ook Poëzie, Spoken word, Filosofie en andere bijzondere specialismen zijn welkom. We werken voornamelijk in de regio Utrecht, maar zijn ook actief in regio Rotterdam (Molenwaard) en Amsterdam (Haarlemmermeer). Op dit moment zijn de mogelijkheden beperkt en zoeken we alleen mensen die direct inzetbaar zijn. Daarom is aanmelden alleen mogelijk als je aantoonbare ervaring hebt op het basisonderwijs.

Wij bieden scholen een totaalpakket, wij willen hen ontzorgen. Jij zorgt voor een creatieve invulling van de volledige lesdag. Uiteraard spelen de kinderen wel buiten en als ze die dag gymnastiek hebben gaat dat ook door, maar verder is de invulling aan jou.

Wat verwachten we van jou?
Je bent in staat om zelfstandig een basisschoolklas een hele dag les te geven (een halve dag is mogelijk als tussenstap) vanuit jouw discipline. Je hebt ervaring met de doelgroep; je hoeft niet alle bouwdelen te kunnen. Je beschikt over voldoende skills om stevig voor de klas te staan. Een VOG is uiteraard verplicht.

Wat kun je van ons verwachten?
Na aanmelding gaan we eerst screenen. Pas je bij ons? Dan ontvang je van ons een bericht met de vraag om het lesplan in te vullen en op te sturen. We plannen een intakegesprek in en maken een plan voor jou om aan de slag te gaan.

Middels onze eigen Talentiko-app krijg je diensten aangeboden die je kan accepteren. Wij matchen je aan een klus. Ben je beschikbaar voor spoed (dag van tevoren en 07:00 uur ’s ochtends) dan krijg je bonussen en voorrang op diensten. Wij nemen de volledige administratie en facturatie uit handen. Je ontvangt maximaal € 240,00 netto voor een invaldag.

Voor meer informatie over invaldocent worden
www.talentiko.nl/invaldocent-worden

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.