STENT Producties: Productieleider

STENT Producties in Hilversum zoekt een Productieleider voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 01-07-2021Het bedrijf
STENT Producties valt onder de overkoepelende organisatie STENT B.V., daar behoren ook onze andere merken STENT Casting en Uitzendingbijwonen.nl onder. Middels alle takken zijn wij actief op het gebied van theaterproductie, casting én ticketing.

Eerder produceerde STENT Producties onder andere de musicals als ‘Stil in mij’ en ‘Murder Ballad’. Op dit moment is het bedrijf bezig met het ontwikkelen van een educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling. De voorstelling zal geproduceerd worden als vrije familievoorstelling maar ook voor schoolvoorstellingen in het primair- en voortgezet onderwijs.

STENT Producties is per direct op zoek naar een gedreven (freelance) Productieleider om het huidige productieteam te versterken binnen STENT Producties.

Productieleider

0,4 fte

Functieomschrijving
Als productieleider zal je een centrale rol vervullen tijdens één specifieke theaterproductie, je zal hierbij de productionele verantwoordelijk op je nemen. Je werkt nauw samen met een klein team aan collega’s waarbij je de ruimte krijgt voor eigen inbreng. We zoeken juist naar iemand die gedreven, enthousiast is en kennis heeft van zowel de Nederlandse theatersector als het onderwijs. Daarnaast ben je communicatief sterk, helder in het stellen van prioriteiten, heb je sterke financiële inzichten, bezit je leidinggevende capaciteiten én heb je een no-nonsense mentaliteit.

Tijdens jouw functie werk je zelfstandig en stuur je alles productioneel aan om de productie uiteindelijk te realiseren binnen het beschikbare budget en tijdskader. Je zal het aanspreekpunt zijn voor cast, crew en creatives tijdens de totstandkoming van deze productie.

Profiel

  • Minimaal enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkebare functie;
  • HBO werk- en/of denkniveau;
  • Per direct beschikbaar voor 2 á 3 dagen in de week t/m 18 juli. Vanaf 9 augustus t/m 19 september fulltime;
  • Energiek, stressbestendig, punctueel en proactief;
  • Affiniteit met jeugdtheater;
  • Ervaring met educatieve voorstellingen is een pré;
  • In het bezit van rijbewijs B (vereiste);
  • Bij voorkeur ben je freelance;
  • Woonachtig in omgeving Hilversum (kantoor) of Amsterdam.

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende functie waarbij je in korte tijd zelfstandig zal kunnen opstarten. Je stuurt waar nodig/aanwezig het productieteam aan. Je zal een opdrachtovereenkomst ontvangen t/m 19 september (met optie tot verlenging), je zal middels een daggage werkzaam zijn. De hoogte hiervan is gebaseerd op het project, de functie daarbinnen, leeftijd en ervaring.

Heb je interesse?
Kijk jij er naar uit om bij deze jonge organisatie werkzaam te zijn? Wacht dan niet langer, want we zoeken per direct een productionele topper! Mail vandaag nog jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@stent.tv

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.