St Joost School of Art and Design: Docent Projectbegeleiding Animatie – Illustrated & Animated Storytelling

St Joost School of Art and Design in Breda zoekt een Docent Projectbegeleiding Animatie – Illustrated & Animated Storytelling voor 0,2-0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-06-2021We zoeken een inspirerende docent en animator met didactische kwaliteiten die onze studenten kan begeleiden in de ontwikkeling van hun persoonlijke makerschap.

Docent Projectbegeleiding Animatie – Illustrated & Animated Storytelling

0,2-0,4 fte

Mooi werk
Als docent projectbegeleiding ben je, met je brede ervaring en kennis van zowel 2D als 3D-animatieprojecten, breed inzetbaar voor inspirerende lessenreeksen en workshops. Daarnaast begeleidt je studenten bij hun projecten waarin zij leren te vertellen in beeld, vanuit een grote verbeeldingskracht en nieuwsgierigheid, en daarbij hun eigen signatuur ontwikkelen. Je stimuleert studenten om te experimenteren met verschillende technische mogelijkheden. Je bent onderdeel van het beoordelend team en handelt de daarbij behorende administratie af, en je denkt proactief mee in de verdere doorontwikkeling van het curriculum.

Jouw plek als Docent binnen Avans
St Joost School of Art and Design is onderdeel van Avans Hogeschool. Binnen de gehele academie leiden we 1100 studenten op tot professionele kunstenaars en ontwerpers.

De studie Illustrated & Animated Storytelling wordt zowel gegeven op onze locatie Breda als Den Bosch. Binnen deze studie hebben we zo’n 250 studenten en 20 collega’s. Je maakt deel uit van een betrokken team van illustratoren, animatoren, producenten, onderzoekers en theoretici, dat volop in ontwikkeling is.

We bieden je
Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je:

  • Een maandsalaris van minimaal €3.658,- en maximaal € 5.026,- bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 11, cao hbo).
  • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
  • Een jaarcontract, met uitzicht op verlenging.

Jij past bij ons
Je hebt ruime praktijkervaring in de animatie-industrie en bij voorkeur kennis van het internationale animatielandschap. Verder heb je:

  • Gedegen kennis van de basisprincipes van animatie, animatietechnieken en van visual storytelling die je enthousiast over weet te brengen aan studenten.
  • Kennis van actuele ontwikkelingen in het werkveld van animatie en aanverwante uitingsvormen, zoals VR, AR, games, (interactive) graphic novels etc.
  • Het vermogen te schakelen tussen verschillende onderwijskundige rollen (college/workshops geven, coachen, beoordelen, etc.), zowel online als offline.
  • De BDB en BKE behaald, of bent bereid deze te behalen.
  • Een goed organisatievermogen; verantwoordelijkheid nemen voor je eigen bijdrage in het team is voor jou vanzelfsprekend.
  • Een open houding voor feedback van studenten, collega’s en onderwijspartners.
  • De bereidheid om in goed overleg je agenda aan te passen aan de dynamiek van het onderwijs.

We hechten waarde aan het verbreden van de diversiteit in de organisatie en moedigen kandidaten met alle mogelijke achtergronden aan te reageren.

Vernieuwend Avans
Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen.

Draag bij aan onze ambitie
Zie je een mooie rol voor jezelf in het nóg verder professionaliseren van ons onderwijs? Solliciteer dan uiterlijk 20 juni 2021 via de sollicitatiebutton. Vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Suzanne Corthals, studiecoördinator Illustrated & Animated Storytelling, sm.corthals@avans.nl. Wij doen ons best om je binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.