Schouwburg Amstelveen: Publieksmedewerker

Schouwburg Amstelveen in Amstelveen zoekt een Publieksmedewerker voor een variabel aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenSchouwburg Amstelveen is een middelgrote, gerenommeerde schouwburg met drie zalen. Naast een grote zaal is er een kleine, vlakke vloer zaal en een bioscoopzaal. Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg. Naast alle reguliere voorstellingen organiseert de schouwburg diverse festivals, evenementen en congressen.

Schouwburg Amstelveen is per september 2021 op zoek naar

Publieksmedewerker

aantal uren varieert

Het is een tijdje stil geweest in onze zalen, maar gelukkig mogen we langzaamaan weer open. We hebben ontzettend veel zin in ons nieuw theaterseizoen! Vanaf 1 september 2021 zijn we op zoek naar enthousiaste, klantvriendelijke Publieksmedewrkers die onze gasten een topervaring willen bieden. Ben jij flexibel beschikbaar, servicegericht en heb je affiniteit met theater en horeca? Lees dan snel verder en wie weet word jij onze nieuwe collega!

De functie
Als Publieksmedewerker ben je gastheer / gastvrouw en het ‘visitekaartje’ van ons theater. Je bedient onze gasten aan de horecabuffetten, je ontvangt en placeert de gasten, verzorgt de garderobe en bezorgt onze gasten een onvergetelijke theaterervaring.

Als visitekaartje vind jij het leuk om een gastgerichte service van topniveau te verlenen en om zorg te dragen voor tevreden gasten. Snelheid en service zijn jouw motto, evenals afspraak is afspraak.

Je werkt op oproepbasis en voornamelijk in de avond en het weekend. De werktijden zijn volgens rooster en bestaan uit een gevarieerd aantal diensten per week. We willen graag dat je minimaal twee à drie diensten per week beschikbaar bent.

De afdeling
Het horecateam is een divers, enthousiast team dat energie haalt uit het bezorgen van mooie theaterbelevingen aan onze gasten. Het team sluit na de dienst de dag vaak gezellig af met een drankje. Ook is er elk jaar een kerstdiner en personeelsuitje.

Functie-eisen

  • Je bent klantgericht, representatief en hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt graag samen, bent enthousiast en betrouwbaar.
  • Flexibel beschikbaar voor minimaal twee à drie diensten per week, avonden en weekend.
  • Woonachtig in Amstelveen of directe omgeving (i.v.m. late diensten en geen vaste eindtijden).
  • Affiniteit met theater en eerdere werkervaring in de horeca is een pre.

Aanbod
Wij bieden je een leuke functie binnen een dynamisch bedrijf in een gezellig team, waar je natuurlijk ook de mooiste voorstellingen van dichtbij kunt bekijken. Salaris conform minimumloon: vanaf € 5,43 (18 jaar) tot € 10,87 (21 jaar) bruto per uur exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.

Interesse?
Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar vacature@schouwburgamstelveen.nl ter attentie van José Haverman. Op 31 augustus en 7 september 2021 houden wij in de middag een groepsselectiedag. Op één van deze twee middagen moet je beschikbaar zijn. Vooraf ontvang je hier instructies over en na deze dag hoor je of je ons team mag komen versterken.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.