Qrabbl: Creatieve Vakleerkracht Basisonderwijs

Creatieve vakleerkracht Qrabbl

Qrabbl in Eindhoven zoekt een Creatieve Vakleerkracht Basisonderwijs voor 8-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenQrabbl gelooft in de kracht van creativiteit. Juist bij basisschoolleerlingen die nog open naar de wereld kijken en onbevangen naar zichzelf. Qrabbl brengt ze graag in aanraking met de meest uiteenlopende vormen van creativiteit. Gewoon in de klas, bij scholen in jouw regio. Hoe? Door van vervangen verrijken te maken en van daaruit samen te zoeken naar meer mogelijkheden. Stel je voor: nooit meer een gewone invalmeester of -juf, maar een freerunner of vrijdenker voor de klas. Een natuurkenner of cyberspecialist, een kunstenaar of game designer…

Wegens enorme groei, zijn wij op zoek naar een freelance:

Creatieve Vakleerkracht Basisonderwijs

8-40 uur per week

*Sluit je aan bij Qrabbl!*
Qrabbl is een digitaal platform waar basisscholen heel eenvoudig creatieve en technische professionals boeken voor een dag, een week of gewoon voor de langere termijn.

*Word freelance Qrabblaar!*
Onze freelance Qrabblaars kunnen direct invallen als het nodig is, maar nog veel liever geven ze samen met de school structureel invulling aan talentontwikkeling en nieuwe leerlijnen. Van individuele invallessen tot lesprogramma’s op maat. Samen bepalen we de thema’s die de school belangrijk vindt – van techniek en programmeren tot theater, filosofie, natuur en cultuur. Het zijn bevlogen vakmensen die héél goed zijn in wat ze doen en je leerlingen met veel plezier meenemen in hun wereld.

Jij bent hét antwoord op de vraag naar capaciteit en creativiteit in het onderwijs. Jij geeft leerkrachten ademruimte, leerlingen energie en de school ruimte om te ontwikkelen. In ons platform kies jij zelf welke opdrachten je gaat doen, op welke scholen en welk vakgebied jij te bieden hebt.

*Wat breng je mee?*
Jij bent een creatieve professional en hebt de passie om jouw unieke vakgebied over te dragen aan kinderen. De ideale Qrabblaar:

  • is een gedreven en enthousiaste creatieve vakprofessional;
  • heeft ervaring in het werken met kinderen, bijvoorbeeld in kunstonderwijs, vaklessen, workshops, entertainment en/of voor de klas;
  • is in staat om zijn of haar vakgebied om te zetten in een lesprogramma voor het basisonderwijs (natuurlijk helpen we daarbij!);
  • is flexibel, ondernemend en een tikkeltje eigenwijs!

Een onderwijsbevoegdheid is een pre, maar zeker geen vereiste.

*Stimuleer de creativiteit in het onderwijs!*
Zie jij jezelf al ‘shinen’ voor de klas? Meld je dan snel aan voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt een eigen profiel op ons platform waar je de opdrachten van basisscholen gaat ontvangen. Als freelancer kies je zelf welke opdrachten je aanneemt en op welke scholen je aan de slag gaat.

Meer informatie en aanmelden via onderstaande sollicitatiebutton. Extra snel aan de slag? Bel of mail direct naar Merel Kerkhof – Community Builder – via merel@qrabbl.nl of +31 6 12 36 91 36!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.