Podium de Vorstin: Marketing- & Promotiemedewerker

Podium de Vorstin in Hilversum zoekt een Marketing- & Promotiemedewerker voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-07-2021De Vorstin is hét podium voor popmuziek, cultuur en media in mediastad Hilversum. We organiseren jaarlijks zo’n 250 activiteiten (popconcerten, culturele en media verhuur, dans en dancefeesten) die jaarlijks gemiddeld 60.000 bezoekers trekken. Daarvoor hebben we een concertzaal met een capaciteit van 850 staanplaatsen en een kleine zaal annex café van 300 staanplaatsen. We bieden oefenruimtes aan amateurs en professionals en we zijn een gewilde locatie voor de opnamen van radio- en tv-programma’s. De Vorstin staat middenin het culturele en maatschappelijk leven van Hilversum en speelt een grote rol bij het programmeren en ondersteunen van evenementen in de stad, zowel binnen als buiten de eigen muren. We werken met een gemotiveerd klein kernteam (11 fte) en ongeveer 130 betrokken vrijwilligers.

Wij zoeken een nieuwe collega die ons komt versterken op de marketing- en promotieafdeling. Ben jij een creatieve muziekliefhebber die samen met ons ’t Gooi wil laten zien wat voor ’n toffe dingen we allemaal doen? Lees dan snel verder.

Marketing- & Promotiemedewerker

24 uur per week

We zijn voor 24 uur per week op zoek naar een marketing- en promotiemedewerker. Ons marketing- en promotieteam is in opbouw. Je komt dus binnen op een afdeling waaraan je mede jouw draai kunt geven. Ook werk je nauw samen met onze programma-afdeling.

Je werkzaamheden bestaan uit het online en offline promoten van onze concerten via onze verschillende communicatiekanalen. Je maakt hierbij graag gebruik van je kennis van de verschillende Adobe-programma’s.

Wij hebben zojuist ons marketingonderzoek afgerond. Met dit onderzoek in de hand én beschikbare databronnen als Facebook for Business en Google Analytics vind je uit hoe en waar we ons publiek zo effectief mogelijk kunnen bereiken. Ook werk je mee aan het neerzetten van De Vorstin als een steviger merk en als poporganisatie.

Je legt in deze functie verantwoordelijkheid af aan ons hoofd marketing & promotie.

Je hebt:

 • Uitstekende kennis van marketing en communicatie en de dynamiek van social media;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau of aantoonbare, relevante werkervaring (1 – 3 jaar);
 • Het in je om op een creatieve manier promotie te maken voor onze programmering;
 • Ervaring met online contentcreatie, foto- en videobewerking met Adobe-programma’s;
 • Ervaring met online adverteren via onder andere Google Ads en Facebook Advertising.

Je bent:

 • Een muziekliefhebber;
 • Enthousiast, nieuwsgierig, initiatiefrijk en nauwkeurig;
 • Iemand die perfect weet waar een doelgroep zich bevindt;
 • Proactief en zelfstandig;
 • Bestand tegen een soms zeer hectische (werk)omgeving.

Wij bieden:

 • Een arbeidsconform salaris naar de cao Nederlandse Poppodia en -Festivals;
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging;
 • Deelname aan de pensioenregeling;
 • Een uitdagende functie in een dynamisch ontwikkelende organisatie;
 • Een inspirerende werkomgeving op het snijvlak van muziek, media, cultuur en entertainment;
 • Een gedreven en gepassioneerd team directe collega’s;
 • Een agenda vol te gekke concerten.

Procedure
Wij laten sollicitanten in de week van 2 augustus weten of ze uitgenodigd worden voor een gesprek. De sollicitatieprocedure kent twee gespreksronden:

 • Gespreksronde 1 vindt plaats op 9, 10 of 11 augustus;
 • Gespreksronde 2: n.t.b.

Solliciteren?
Mail voor 1 augustus 2021 je motivatie en cv naar hester@devorstin.nl.

Voor vragen over de vacature kun je telefonisch contact opnemen via 035 – 621 5841.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.