Platform C: Marketeer

Platform C in Amstelveen zoekt een Marketeer voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 25-06-2021Platform C wil alle inwoners van de stad Amstelveen en de regio Amstelland in staat stellen zich optimaal op het brede vlak van kunst, kennis en cultuur te ontwikkelen. Ongeacht herkomst, achtergrond en levensfase. Platform C vergroot de toegankelijkheid van kunst, kennis en cultuur en opent de deur naar de kracht van verbeelding en creativiteit. Dit voor iedereen bereikbaar maken is onze missie. Platform C is ontstaan uit een fusie van Muziek- en Dansschool Amstelveen, Volksuniversiteit Amstelland en Kunstuitleen Amstelveen.

Platform C is gevestigd in het stadshart van Amstelveen.

Voor onze organisatie zijn wij per 1 september op zoek naar een ervaren

Marketeer

0,6 fte

De functie
Als marketeer ben je verantwoordelijk voor de marketingstrategie en ontwerp en organiseer je marketingcampagnes. Je ontwikkelt plannen in lijn met onze doelstellingen en bent in staat om deze om te zetten in aansprekende uitingen. Je gaat innovatief te werk, weet de markt te vinden en kansen te benutten. Nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van marketing zijn jou niet vreemd. Verder beheer je de diverse communicatiekanalen ter promotie van de organisatie.

Je werkt nauw samen met de verschillende unitleiders (Muziek, Dans & Theater, Educatie, Kunst en Onderwijs & Cultuurparticipatie) en medewerkers van de cursusadministratie. Je hebt een verbindende rol binnen Platform C.

De marketeer maakt deel uit van het management team en legt verantwoording af aan de directeur-bestuurder.

Je werkzaamheden in het kort:

 • Opzetten en uitrollen van marketingcampagnes (inclusief campagne-uitingen zoals brochures et cetera)
 • Opzetten socialemediacampagnes met als doel om deelnemers voor cursussen te werven
 • Aanjagen online en offline verkoop (deelnemers cursussen)
 • Vergroten online en offline zichtbaarheid van Platform C, door middel van sociale media, nieuwsbrieven en website
 • Opstellen en uitvoeren jaarlijks marketingplan inclusief analyses c.q. acties om het cursusaanbod te verbeteren
 • Zorgdragen voor concrete managementinformatie aan de directie, met name over de belangrijkste indicatoren van de cursussen.

Wie zoeken wij
De kandidaat die we zoeken is zeer ondernemend, creatief, toont eigenaarschap, maar werkt ook verbindend. De kandidaat weet als geen ander dat iedere schakel in de organisatie van belang is om goede resultaten te behalen. Je bent resultaatgericht en praktisch ingesteld. Verder heb je minimaal hbo-werk- en -denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Marketing en Communicatie. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in de kunstensector.

Wat wij bieden

 • Een veelzijdige functie met veel creatieve vrijheid
 • 21,6-urige werkweek (0,6 fte)
 • 25 vakantiedagen + 5 verlofdagen (op basis van fulltime)
 • Werken in een culturele en ambitieuze omgeving
 • Salaris en overige voorwaarden volgens de cao Kunsteducatie (schaal 10, maximumsalaris € 4.361,- op basis van fulltime)
 • De aanstelling is in eerste instantie voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar

Informatie
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Madeleine Heijligers, directeur-bestuurder, via email madeleineheijligers@platform-c.nu of via het telefoonnummer 020 – 647 14 57.

Solliciteren en selectieprocedure
Wanneer deze functie je aanspreekt, mail dan je motivatiebrief met cv uiterlijk vrijdag 25 juni aan vacature@platform-c.nu. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 6 juli.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.