Patronaat: Horecamedewerker

Patronaat in Haarlem zoekt Horecamedewerkers voor 8 tot 24 uur per week (variërend) | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenPatronaat staat voor een open en eigenzinnige popcultuur voor iedereen en heeft een sterke reputatie als hét poppodium van Haarlem en omstreken met een actueel, aansprekend en kwalitatief sterk aanbod van alle aspecten en genres van de popmuziek. De agenda vult zich als vanouds met de meest uiteenlopende programma’s die je je voor kunt stellen. Van Vunzige Deuntjes tot 40UP, van Marco Borsato tot MY BABY, van Reggae Movement tot Nooduitgang. Om deze diversiteit aan bezoekers een welkom-thuis-gevoel te geven zoeken we nieuwe gezichten met verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten.

Voor de afdeling Hospitality zoeken we per 1 augustus enthousiaste horecamedewerkers. Lijkt dit iets voor jou? Lees dan vooral verder!

Horecamedewerker

variërend van 8 tot 24 uur per week

Van techno tot in de vroege uurtjes naar studentenavonden op de donderdag. Van Vunzige Deuntjes tot Tante Joke Karaoke. Alles komt voorbij op jouw rooster. Werk je het liefste achter een strakke bar, wil je de sfeer bepalen van de clubnachten van Patronaat en ben je in staat om elke bezoeker snel en gastvrij te voorzien van een drankje?

We zijn op zoek naar iemand die:

 • De vroege uurtjes omarmt en niet terug deinst van hard werken;
 • In of dichtbij Haarlem woont;
 • 18 jaar of ouder is;
 • Flexibel is in te zetten vooral op donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht.

Je ontvangt de bezoekers, je voorziet ze van drankjes, haalt lege glazen op uit de zaal, zorgt voor een nette bar en voert andere opruim- en schoonmaakwerkzaamheden uit die hierbij horen. Daarnaast help je de assistent bedrijfsleider bij werkzaamheden die zich op de avond zelf aandienen.

Wij bieden:

 • Salarisindicatie ligt tussen € 10,33 en € 12,42 bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld en vakantiedagen) afhankelijk van leeftijd en ervaring. Salarisschaal 2 van cao Nederlandse Poppodia- en Festivals;
 • Afhankelijk van jouw eigen beschikbaarheid kun je tussen de 8 en 24 uur per week werken;
 • Na 5 maanden wordt een vast aantal jaaruren afgesproken, en heb je het hele jaar door een vast salaris;
 • Omdat de piek in onze agenda voornamelijk zit in de periode september t/m mei heb je in de zomer ruimte voor een extra baan (óf wereldreis!);
 • Ontwikkelingsmogelijkheden zoals tapcursus en diverse andere horeca- of klantgerichte trainingen;
 • Een leuke werkplek met fijne collega’s;
 • En natuurlijk gratis toegang tot concerten én clubnachten in Patronaat.

Laat ons op jou manier weten waarom je bij ons als horecamedewerker wil werken via vacature@patronaat.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.