Paradiso: Schoonmaker

Paradiso in Amsterdam zoekt een Schoonmaker voor 5-16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenParadiso is een podium dat vernieuwende, artistieke podiumkunst programmeert. Bij Paradiso vinden normaal gesproken ruim 1.000 voorstellingen plaats die door ruim een half miljoen mensen worden bezocht, in het gebouw van Paradiso aan de Weteringschans en op andere plekken in de stad. Paradiso organiseert popconcerten en clubnachten, en ook klassieke muziek, film, dans, lezingen en andere niet direct aan popmuziek gerelateerde programma’s.

Paradiso zoekt een

Schoonmaker

5-16 uur per week

Je bent:

 • In staat tot zwaar fysiek werk;
 • Proactief, enthousiast, verantwoordelijk en servicegericht;
 • Bereid tot werktijden in de ochtend/avond/nacht en feestdagen;
 • Bereid tot korte diensten per week (+/- 4,5 uur per dienst);
 • Beschikbaar voor 2 tot 3 diensten per week, waarvan minimaal 1 dienst in het weekend (waarvan 2 keer per maand op zondag);
 • Bestand tegen een soms zeer hectische omgeving.

Je hebt:

 • Een flexibele werkhouding;
 • Een grote affiniteit met de programmering van Paradiso.

Paradiso biedt:

 • Prettige, informele werksfeer.
 • Salaris conform de culturele sector.
 • Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (e.g. gratis toegang tot concerten, clubnachten en festivals, bedrijfsfitness, pensioenregeling).

Nadere informatie
Als schoonmaker maak je deel uit van de afdeling Facilitaire Dienst die verantwoordelijk is voor de schoonmaak en onderhoud van Paradiso. De afdeling bestaat naast het hoofd Facilitaire Dienst uit een coördinator Facilitaire Dienst en medewerkers schoonmaak en onderhoud. Inschaling van de functie is conform de bedrijfs-cao van Paradiso.

Paradiso onderschrijft de Fair Practice Code en maakt zich sterk voor de Code Diversiteit en Inclusie. Paradiso streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteren
Stuur je CV en toelichting op je belangstelling naar vacatures-schoonmaker@paradiso.nl. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar via bovenstaand e-mailadres. Of mail met Bas Coumans, coördinator Facilitaire Dienst, via basc@paradiso.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.