Paradiso: Algemeen Horecamedewerker

Paradiso in Amsterdam zoekt een Algemeen Horecamedewerker voor 2 tot 3 diensten per week, aantal uren varieert | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenParadiso is een podium dat vernieuwende, artistieke podiumkunst programmeert. Bij Paradiso vinden normaal gesproken ruim 1.000 voorstellingen plaats die door ruim een half miljoen mensen worden bezocht, in het gebouw van Paradiso aan de Weteringschans en op andere plekken in de stad. Paradiso organiseert popconcerten en clubnachten, en ook klassieke muziek, film, dans, lezingen en andere niet direct aan popmuziek gerelateerde programma’s.

Paradiso zoekt een

Algemeen Horecamedewerker

2 tot 3 diensten per week, aantal uren varieert

Je bent:

 • Proactief, enthousiast, verantwoordelijk en servicegericht;
 • Bestand tegen de hectiek van het avond- en nachtleven;
 • Een teamplayer;
 • Communicatief vaardig; Nederlands is een must.
 • Beschikbaar voor 2 tot 3 diensten per week;
 • Je deinst niet terug voor werken in de nacht, in weekenden en op feestdagen.

Je hebt:

 • Een flexibele werkhouding;
 • Gastvrijheid naar bezoekers, artiesten en collega’s hoog in het vaandel staan;
 • Ervaring in de horeca of in een poppodium is een pré;
 • Een grote affiniteit met de programmering van Paradiso.

Paradiso biedt:

 • Prettige, informele werksfeer.
 • Salaris conform de culturele sector.
 • Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (e.g. gratis toegang tot concerten, clubnachten en festivals, bedrijfsfitness, pensioenregeling).

Nadere informatie
Als horecamedewerker maak je deel uit van de afdeling Bedrijfsleiding die verantwoordelijk is voor een veilig en gastvrij Paradiso voor bezoekers, personeel en artiesten tijdens de meer dan 1.000 programma’s die Paradiso jaarlijks organiseert. De afdeling bestaat op dit moment naast het hoofd bedrijfsleiding uit bedrijfsleiders en diverse horeca- en securityfuncties, waaronder de horecamedewerker.
Als horecamedewerker houd je je bezig met de bar, garderobe, kassa en glazenhalen. Inschaling van de functie is conform de bedrijfs-cao van Paradiso.

Paradiso onderschrijft de Fair Practice Code en maakt zich sterk voor de Code Diversiteit en Inclusie. Paradiso streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteren
Stuur je CV en toelichting op je belangstelling naar vacatures-horecamedewerker@paradiso.nl. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar via bovenstaand e-mailadres. Of bel Nienke de Jonge, hoofd bedrijfsleiding, via 020-6268790 (ma t/m vrij).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.