Orpheus: Programmeur

Orpheus in Apeldoorn zoekt een Programmeur voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 27-06-2021Theater & Congrescentrum Orpheus is een bijzondere locatie. Met drie prachtige theaterzalen is Orpheus één van de vijf grootste theaters van Nederland. We bieden een breed en divers programma met voorstellingen en concerten. Maar Orpheus is meer dan dat. De combinatie van onze theaterzalen met ruim opgezette foyers, vergaderzalen én een restaurant met eigen keuken zorgen ervoor dat Orpheus ook volop ruimte biedt aan congressen en evenementen in alle soorten en maten, zelfs tot 2500 gasten. Orpheus is er voor iedereen.

Wegens het vertrek van onze programmeur zijn we per 1 september 2021 op zoek naar een initiatiefrijke, ervaren en kwaliteitsgerichte

Programmeur

36 uur per week

De functie
Als programmeur ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van het meerjarenprogrammabeleid zoals dat is vastgelegd in het beleidsplan en stel je de theater- en concertprogrammering samen. Je overlegt en maakt prijs- en andere afspraken met impresariaten, bespelers en producenten, v.w.b. alle aspecten van een voorstelling of concert. Je ontwikkelt en geeft mede vorm aan nieuwe (artistieke) concepten. Vanuit het externe netwerk van impresariaten, collega cultuurinstellingen en media weet je relevante informatie te vertalen naar Orpheus en (te ontwikkelen) programmabeleid. En daar blijft het niet bij. Programmering is ook teamwork. Binnen Orpheus en ook daarbuiten. Zo werk je met Apeldoornse cultuurinstellingen gezamenlijk aan Festival Maaiveld.

Teamwork
De programmeur werkt samen met tal van collega’s: van de marketingafdeling tot podiumtechniek. Er is een nauwe samenwerking met de Officemanager voor de contractafhandeling en samen met de collega’s van Educatie, Amateurkunst en MeeMaakPodium wordt gebouwd aan een sterke lokale community. De programmeur werkt daarnaast samen met en legt verantwoording af aan de directeur.

Voor wie is dit interessant?
Voor een ervaren programmeur die toe is aan de volgende stap in zijn of haar professionele loopbaan. Een programmeur die een grote verantwoordelijkheid aan kan, relaties weet op te bouwen met makers, producenten en impresariaten. Een persoon die niet alleen oog en oor heeft voor gekende kwaliteit, maar ook een goed ontwikkeld zintuig heeft voor nieuwe concepten, nieuwe vormen en aanstormend talent.

Om succesvol te zijn in je functie

  • Heb je minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie en omgeving en ben je toe aan de volgende stap in je professionele loopbaan;
  • Heb je een passie voor de podiumkunsten, weet je wat er speelt, pik je trends en ontwikkelingen op en vertaal je die naar onze praktijk;
  • Ben je stressbestendig en heb je een goed zakelijk inzicht;
  • Heb je uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en weet je jezelf met zelfvertrouwen te presenteren;
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Ben je fulltime beschikbaar en weet je dat je geregeld ‘s avonds en in het weekend in touw bent.

Wij bieden

  • Een gevarieerde, leuke maar ook veeleisende baan bij een dynamische en inspirerende organisatie;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (één jaar), met zicht op verlenging bij gebleken geschiktheid;
  • Alle ruimte om een bijdrage te leveren aan het succes van Orpheus en het Beleidsplan 2021 – 2024 en je verder te ontwikkelen als persoon en in je functie
  • Passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Nederlandse Podia.

Interesse?
Kun jij #teamOrpheus versterken? Solliciteer dan snel! Stuur jouw sollicitatie, met overtuigende motivatie en cv, vóór 28 juni naar directie.secretariaat@orpheus.nl t.a.v. Mirjam Barendregt, directeur-bestuurder. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 1 en 2 juli.

Vragen?
Meer weten over de functie? Neem dan gerust contact op met Marijt Helmink, programmeur, via 055 – 527 03 03. Het volledige functieprofiel sturen we je op verzoek toe. Stuur dan een mail naar Karin Nijhuis, directie.secretariaat@orpheus.nl.

Orpheus onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Apeldoorn met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.