OPERA2DAY: 1e Inspiciënt Theatertour

OPERA2DAY in Den Haag zoekt een 1e Inspiciënt Theatertour voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 09-08-2021OPERA2DAY maakt vanuit Den Haag opera- en muziektheatervoorstellingen waarin artistieke innovatie, zeggingskracht en het bereiken van een breed publiek hand in hand gaan. ‘We reinvent opera to inspire and move people today’ is daarbij ons motto. We spelen landelijk in de theaters, op locatie, creëren nieuwe presentatievormen, en werken daarbij samen met een brede groep partners. De producties worden warm onthaald door pers en bezoekers, waarvan er in 2019 ruim 65.000 bij onze voorstellingen werden ontvangen. Outreach, participatie en educatie zijn belangrijke onderdelen van de projecten. OPERA2DAY is een stichting die meerjarig wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en Gemeente Den Haag.

OPERA2DAY zoekt een

1e Inspiciënt Theatertour

Freelance, 32-40 uur per week

OPERA2DAY zoekt voor haar nieuwe operaproductie Bach – De Apocalyps een 1e inspiciënt voor tijdens onze tournee. Als 1e inspiciënt ben je vanaf het productieproces betrokken en woon je enkele productievergaderingen bij. Vanaf de montage in januari heb je de leiding over de ploeg (6 technici) om vervolgens met hen op tournee te gaan tot en met maart.

Werkzaamheden
Onze ideale inspiciënt zoekt de samenwerking, is flexibel en heeft ervaring als reizend technicus. Voor de reizende productie van OPERA2DAY ben je verantwoordelijk voor de theatertechnische voorbereiding, opbouw en verloop van de producties. Je bent betrokken bij het maakproces en bent in staat om de voorstelling na montage te reproduceren in de verschillende theaters. Je bent allround inzetbaar op verschillende disciplines en voelt een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de gehele productie. Je werkt in een klein team van andere freelancers en zorgt dat de werkomstandigheden voor iedereen in orde zijn.

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring als reistechnicus en/of theatertechnicus;
  • Goed op de hoogte van innovaties binnen de belichtingstechniek;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Proactieve werkhouding;
  • Werken op onregelmatige tijden, ook ’s avonds, in de weekeinden en op feestdagen;
  • Improvisatievermogen, flexibiliteit, creativiteit en collegialiteit;
  • Muzikaliteit;
  • Bij voorkeur woonachtig Den Haag / centraal in het land;
  • In het bezit van rijbewijs B.

Enthousiast geworden?
Stuur voor 9 augustus je sollicitatiebrief met CV o.v.v. ‘vacature 1e inspiciënt’ aan Ronald Tebra (technisch producent), e-mail: techniek@opera2day.nl.

Voor meer informatie over OPERA2DAY kun je onze website bezoeken: www.opera2day.nl. Als je meer informatie wilt over de functie is het mogelijk om tot 12 juli telefonisch contact op te nemen met Ronald Tebra (06-54727949). Na 12 juli is het alleen mogelijk om te mailen, een antwoord zal dan volgen in augustus.

OPERA2DAY is gevestigd in Den Haag, Hoge Zand 42 (C.C. Concordia).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.