Muziekschool Boedijn: Docent(e) Trompet & Trombone

Muziekschool Boedijn in Hoorn zoekt een Docent(e) Trompet & Trombone (tevens dirigent(e) BigBand) voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: 15-06-2021Muziekschool Boedijn is een bruisende organisatie in de mooie stad Hoorn. Samenspel, vakmanschap en persoonlijk betrokkenheid staan bij ons voorop. De muziekschool zit al meer dan 25 jaar in een prachtige pand in de unieke binnenstad van Hoorn op 5 minuten lopen van het station, 30 minuten treinend van Amsterdam. Hoorns is een culturele stad met vele muzikale activiteiten. De muziekschool levert daar een grote bijdrage aan. Leerlingen kunnen bij ons zowel klassiek als pop & jazz studeren. Wij proberen daarin ook steeds meer flexibelere lesvormen aan te bieden om zo iedereen de kans te geven zich zo breed mogelijk te ontwikkelen.

De muziekschool heeft een betrokken docententeam. De sfeer en onderlinge collegialiteit wordt door iedereen als positief ervaren. Het grootste deel van de docenten is in vaste dienst. In totaal werken er zo’n 40 mensen voor de muziekschool.

In verband met de pensionering van twee collega’s zoekt Muziekschool Boedijn voor het nieuwe cursusjaar (vanaf 1 september 2021) een

Docent(e) Trompet & Trombone

nader te bepalen aantal uur per week

Als Docent(e) Trompet & Trombone geef je op professionele en bevlogen wijze muzieklessen aan leerlingen van diverse leeftijden (van 6 t/m 88 jaar). Daarnaast kun je de bigband leiden, andere ensembles binnen je interesseren en vakgebied opzetten en werk je mee aan voorstellingen/optredend en (band)-projecten.

Het is eventueel mogelijk de functie te splitsen, dus het is ook mogelijk te solliciteren naar alleen de functie van Docent(e) Trompet of Docent(e) Trombone.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde conservatoriumopleiding trompet/trombone.
 • Je hebt een duidelijke visie op het geven van muzieklessen.
 • Je bent een praktiserend musicus.
 • Je bent thuis in diverse genres en stijlen.
 • Je hebt ervaring in en een passie voor lesgeven.
 • Je hebt ervaring in het werken met diverse leeftijdsgroepen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt de ambitie en competenties om mede de lijn uit te zetten voor de muziekschool.

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie binnen een dynamische, inspirerende, informele werkomgeving.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ideeën.
 • Ondersteuning in de vorm van training, mogelijkheid tot opleidingen en contact met collega’s.
 • Mogelijkheid tot delen van kennis, uitwisseling en co-creatie.
 • Bij een dienstverband zal de inschaling en salariëring conform CAO Kunsteducatie zijn, minimaal € 2.566,- en maximaal € 4.024,- per maand bij een werkweek van 36 uur.

Stuur je schriftelijke reactie, voorzien van motivatie waarin jouw visie op muzieklessen omschreven staat en curriculum vitae met foto voor 16 juni 2021 naar: wouter@muziekschoolboedijn.nl t.a.v. Wouter Hakhoff, directeur muziekschool Boedijn.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.