Museum Ons Lieve Heer op Solder: Medewerker Bezoekers, Service en Veiligheid

Museum Ons Lieve Heer op Solder in Amsterdam zoekt een Medewerker Bezoekers, Service en Veiligheid voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenVerscholen in het hart van de Amsterdamse binnenstad bevindt zich een klein wonder: Museum Ons’ Lieve Heer op Solder. Bezoekers gaan er op ontdekking in een zeldzaam goed bewaard grachtenhuis uit de 17e eeuw. Smalle gangen en trappen leiden naar historisch ingerichte woonvertrekken, keukens en bedstedes, om te eindigen in wat letterlijk het hoogtepunt is van het museum: een complete kerk op zolder.

Een klein nieuw team van ervaren beveiligers zorgt voor de veiligheid van gebouwen, collectie en mensen.

Medewerker Bezoekers, Service en Veiligheid

32-36 uur per week

Taakomschrijving
Als medewerker bezoekers, service en veiligheid ben je verantwoordelijk voor de diverse aspecten van het ontvangen van bezoekers in het museum. Veiligheid is daarbij een belangrijk en essentieel. Je bent gastvrij als het eerste aanspreekpunt in het museum. Je brengt rust en hebt overzicht op de dagelijkse gang van zaken zodat het museum een veilige omgeving is. Je werkt in flexibele roosterdienst ook in het weekend, met feestdagen en soms in de avond. Je bent gewend om bij drukte toezicht te houden en als het rustig is om met camera’s te werken. Je verleent hulp en acteert waar dat nodig is vanuit je taakgebieden. Indien nodig assisteer je bij de bezoekersbalie.

Profiel
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, ervaring op het gebied van beveiliging en toezicht en je kunt aantoonbaar goed risico’s inschatten. Je begrijpt de kwetsbaarheid van een historische omgeving en de zorg voor het openstellen van een monument met een kunstcollectie voor een breed publiek. Je kunt zowel goed met beveiligingssystemen omgaan als met mensen. Je bent pro actief, communicatief en oplossingsgericht en een echte teamplayer.

Functie-eisen
Je hebt een relevante opleiding bij voorkeur tot beveiliger en al een paar jaar werkervaring. Belangstelling voor de culturele sector is een voordeel. Diploma EHBO, BHV en CHV (collectie hulpverlening) of bent bereid dit te halen. Je spreekt goed Nederlands en Engels en bij voorkeur ook Duits.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een unieke historische omgeving in de meest boeiende buurt van Amsterdam. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Inschaling volgens de museum cao en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij houden bij werving en selectie rekening met culturele diversiteit.

Enthousiast geworden?
Reageer dan per email en stuur je cv en een korte motivatie naar hr@opsolder.nl t.a.v. Ibrahim Altunay.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.