Moco Museum: Office Manager

Moco Museum in Amsterdam zoekt een Office Manager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 20-06-2021Moco Museum is een boutique museum aan het Museumplein in Amsterdam met moderne en hedendaagse kunst.

Moco Museum focust op bewezen kunstenaars met een eigentijdse visie. De reguliere presentatie bestaat uit werken van onder meer Banksy, Warhol, Basquiat, Koons, Kusama, en Hirst. Met ruim 600.000 jaarlijkse bezoekers is Moco in slechts drie jaar uitgegroeid tot een van de vijf best bezochte musea in Nederland. De groeipotentie en -ambities zijn enorm: lokaal, internationaal en digitaal. De organisatie kenmerkt zich door een innovatief, dynamisch en ondernemend karakter.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Office Manager

40 uur per week

Als Officemanager ben je het visitekaartje van ons kantoor. Want, als de telefoon gaat, neem jij ’m als eerste op. Als er mensen binnenkomen, ontvang jij ze op een vriendelijke en energieke manier. Je ziet gaten én loopt ze dicht, voordat ze kunnen ontstaan. Je beheert de agenda en biedt proactieve assistentie. Dankzij jouw oog voor detail voelt ons kantoor als een tweede thuis voor het team en werkt alles soepel. De functie is veelzijdig; zo ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor, ondersteunt Directie waar nodig en zorgt voor een vriendelijk klantcontact en afhandelen van klantgerelateerde vragen.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden;

 • Operationele werkzaamheden zoals: telefoon-, agenda- en e-mailbeheer
 • Fungeert als aanspreekpunt, zowel intern als extern en ontvangt gasten
 • Ondersteunt Directie waar nodig
 • Ondersteunt operationeel het Management
 • Beheer van verschillende mailboxen
 • Coördineert en voert bestellingen uit
 • Voert het interne communicatiebeleid uit, plant en organiseert interne bijeenkomsten
 • Zorgt voor correcte afhandeling van vragen en klachten van klanten
 • Beheert het digitale archief, documenteert en notuleert
 • Zorgt dat alle kantoorruimtes representatief en bevoorraad zijn

Wat is jouw profiel?

 • Je hebt een relevante afgeronde mbo+-/hbo-opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en een goede van de Engelse taal
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht en bent flexibel
 • Je hebt organiserend vermogen en bent proactief
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt een hands-on houding binnen een dynamische werkomgeving
 • Je hebt affiniteit met ons merk, onze doelgroepen en onze activiteiten

Dit bieden wij
Je komt te werken bij een relatief kleine, zeer ambitieuze en ondernemende organisatie, gekenmerkt door een open en uitdagende werksfeer, met een snelle besluitvorming, veel ruimte voor experiment en een winnaarsmentaliteit. Je krijgt volop ruimte voor ontwikkeling en ontvangt marktconforme arbeidsvoorwaarden. En dat alles in hartje Amsterdam.

Interesse? Mail je motivatie en cv tot 20 juni aanstaande naar sheela@mocomuseum.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.