MEZZ: Geluids- of Lichttechnicus

MEZZ in Breda zoekt een Geluids- of Lichttechnicus voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenMEZZ is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme zaal voor maximaal 600 bezoekers en een Kleine Zaal voor 100 bezoekers. Mezz organiseert 300 activiteiten per jaar.

MEZZ is een open organisatie, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat en soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staat centraal. Eenvoud, lef, ondernemend, communicatief, bottom up mentaliteit en voortdurend zoekend naar de verbetering van contact met onze bezoekers en artiesten / crew. MEZZ is een ambitieuze grootstedelijke popzaal met een landelijk bereik.

Geluids- of Lichttechnicus

nader te bepalen aantal uur 

Het backstage team bestaat uit vier vaste technici (geluid / licht) die samen met de bandcrew en licht- en geluidsmensen op zzp-basis zorg draagt voor een perfecte show. Per show of event voer je alle voorkomende technische werkzaamheden uit op licht of geluidsgebied.

MEZZ zoekt kandidaten met ervaring als licht- of geluidstechnicus, sociaal, communicatief, teamplayer, gevoel voor humor, zelfstandig werken, weet wat improviseren is en stress bestendig. Liefst woon je in Breda of omgeving.

Meer informatie? Neem dan contact op.

Stuur je sollicitatie met cv en motivatie naar: Frank van Iersel, directeur Mezz, frank@mezz.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.