MEZZ: Assistent Publiciteit & Marketing

MEZZ in Breda zoekt een Assistent Publiciteit & Marketing voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 05-07-2021Mezz is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. Mezz is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme zaal voor maximaal 600 bezoekers en een Kleine Zaal voor 100 bezoekers. Mezz organiseert 300 activiteiten per jaar.

Mezz is een open organisatie, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. Mezz heeft humor, is gevat en soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staat centraal. Eenvoud, lef, ondernemend, communicatief, bottom-up-mentaliteit en voortdurend zoekend naar de verbetering van contact met onze bezoekers en artiesten/crew. Mezz is een ambitieuze grootstedelijke popzaal met een landelijk bereik.

Het marketingteam bestaat uit twee marketeers en wordt jaarlijks ondersteund door stagiair(e)s. Samen verzorgen zij de promotie van het programma en MEZZ in algemene zin. Ons doel is om tickets te verkopen voor de evenementen, muziekliefhebbers aan ons te verbinden en laten ze graag nog eens terugkomen!

Om onze afdeling Marketing te versterken zoeken wij een

Assistent publiciteit & marketing

32 uur per week

Mezz is op zoek naar:

Jij:

  • Vindt het leuk om samen te werken en bent open, creatief, proactief en accuraat
  • Hebt een vlotte pen en goede uitdrukkingsvaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands
  • Bent een (social)mediafanaat
  • Hebt mbo-/hbo-werk- en -denkniveau
  • Hebt basiskennis Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign en/of Premiere Pro of bent bereid dit te leren

Taken:

  • (mede) Bedenken en uitvoeren van showpromotie en marketingcampagnes
  • Beheren van de (social)mediakanalen, bedenken en realiseren van (online) content
  • Verspreiden van publiciteitsuitingen
  • Opstellen van mailings
  • Beheren en onderhouden van databestanden en archief.

Mezz zoekt kandidaten met ervaring (pop/podia/festivals/ theater/leisure) die op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen in de popmuziek en media. Ben jij dat en kun je dat combineren met aantoonbare kennis, stuur dan je sollicitatie met cv en motivatie naar mij (videoboodschap mag!): Frank van Iersel, directeur Mezz, frank@mezz.nl. Doe dat voor 5 juli 2021.

Salaris en aanstelling volgens cao Nederlandse Poppodia en -Festivals, marketing schaal 4, voor 32 uur.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.