Mad Science Noord-Holland: Mad Scientist (Edutainer)

Mad Science Noord-Holland in Badhoevedorp zoekt Mad Scientists (Edutainers) voor 6 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenRaketten lanceren, bruggen bouwen, chemische reacties veroorzaken en nog veel meer! Het is onze missie om kinderen op een leuke en educatieve manier in aanraking te laten komen met wetenschap en techniek. Mad Science is hands-on, ervaringsgericht en brengt wetenschap leuk en leerzaam! Of het nu gaat om technieklessen in de klas, naschoolse cursussen, zomerkamp, kinderfeestjes of evenementen. Mad Science heeft voldoende in huis om kinderen (en volwassenen) gek te maken van wetenschap en techniek!

Wij zoeken per direct enthousiaste kandidaten voor de functie Mad Scientist. Ook wel bekend als Medewerker Wetenschap en Techniek Educatie.

Mad Scientist (edutainer)

6 tot 36 uur per week

Werkzaamheden:
De werkzaamheden bestaan uit het enthousiast maken van kinderen voor wetenschap en techniek, in de rol van gekke professor. Deze rol mag dicht bij jezelf liggen, wordt niet geregisseerd, en hoewel Mad Science ook acteurs in dienst heeft is een acteursdiploma niet nodig. Kortom, zoek de Mad Scientist in jezelf!

Geboren podiumbeesten verzorgen al snel science shows, demonstraties en kinderfeestjes. Maar andere collega’s houden het bij workshops op scholen, naschoolse lessen en zomerkamp.

Het betreft uitvoerende werkzaamheden, met een programma en materiaal van Mad Science.

Mad Science Noord-Holland is gevestigd in Badhoevedorp en werkzaam door heel Noord-Holland. Voornamelijk op basisscholen, maar ook in bibliotheken, musea, podia, festivals, etc. Werkzaamheden worden zoveel mogelijk in de regio van de medewerkers ingepland.

Functie-eisen:

  • Presentatievaardigheden. Podiumervaring is een pre.
  • Vlotte, kindvriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid.
  • Bij voorkeur: Werkervaring met kinderen, verkregen in een betaalde of vrijwillige omgeving.
  • Affiniteit met wetenschap en techniek is een pre, en kennis op dat gebied is ook mooi meegenomen.
  • We verlangen een beschikbaarheid van minimaal 6 uur per week.

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie, waarbij regelmatig in teamverband wordt gewerkt.
  • De kans om kinderen een fantastische en leerzame tijd te bezorgen.
  • De kans om je netwerk te verbreden, met name in het onderwijs.
  • Er zijn mogelijkheden voor uitbreiding van uren en/of werkzaamheden (bijvoorbeeld op kantoor).

Bel gerust voor meer uitleg, of om te peilen of deze te gekke functie iets voor jou zou kunnen zijn! Neem contact op met Leonie Hoebe, 088-030 33 40.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.